Liverpool – Leicester ponturi pariuri 22.11.2020

Scris de Red22/11/2020

Este un duel foarte interesant pentru ca ambele formatii se descurca foarte bine pe partea ofensiva si de aceea cred ca vor fi foarte multe ocazii de gol la ambele porti. De notat faptul ca de la gazde vor lipsi foarte multi jucatori importanti si cred ca oaspetii au sanse mari sa plece cu macar un punct. Vezi mai jos recomandarea mea.

Liverpool

A inceput decent acest sezon pentru ca in 8 runde a strans 17 puncte si astfel este pe locul 3. A marcat 18 goluri si a primit 16, ceea ce nu este tocmai multumitor.

Pe teren propriu a jucat perfect fiindca in 4 meciuri are 4 victorii. A marcat 11 goluri si a primit 6, problemele din defensiva persistand si pe Anfield.

van Dijk, Joe Gomez, Fabinho, Chamberlain si Arnold sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asemenea, Thiago, Henderson, Robertson si Williams sunt incerti, iar Salah este in carantina.

Leicester

A inceput foarte promitator acest sezon pentru ca in 8 runde a acumulat 18 puncte si astfel este pe primul loc. A marcat 18 goluri si a primit 9.

In deplasare a jucat perfect pana in acest moment fiindca in 4 meciuri are 4 victorii. A marcat 13 goluri si a primit doar 3.

D. Amartey si C. Soyuncu sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Fofana, Ndidi, Pereira si Castagne sunt incerti.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de foarte multe ori fiindca joaca an de an in Premier League si Liverpool sta mai bine la acest capitol. Ultima data au jucat in decembrie anul trecut si Liverpool s-a impus cu 4-0 in deplasare.

Liverpool – Leicester echipe probabile

Liverpool (4-3-3): Alisson – Robertson, Matip, Philips, Williams – Milner, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Jota.

Leicester (3-4-2-1): Schmeichel – Fofana, Evans, Fuchs – Castagne, Tielemans, Mendy, Justin – Barnes, Maddison – Vardy.

Liverpool – Leicester ponturi pariuri

Liverpool – Leicester ponturi pariuri

Liverpool are probleme foarte mari de efectiv inainte de aceasta confruntare si cred ca va avea viata grea in compania liderului Leicester, chiar daca joaca pe teren propriu. Oricum si pana acum avea probleme foarte mari in defensiva fiindca a incasat foarte multe goluri si ma astept ca acum acest lucru sa se agraveze.
Totusi, pe partea ofensiva va lipsi numai Salah si cred ca Jota ii poate lua locul cu brio, de aceea ma astept la cel putin un gol din partea gazdelor, dar Leicester este favorita in aceasta partida.
Avand in vedere aceste lucruri cred ca sunt sanse foarte mari sa se inscrie cel putin un gol inca din prima repriza si cel putin 3 in total in meci.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Liverpool – Leicester
Pronostic: 
I1+&3+
Cota: 
1.76 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: