Liverpool – Manchester City ponturi pariuri 07.02.2021

Scris de Johnny06/02/2021

Derby-ul etapei a 23-a din Premier League este fara indoiala cel dintre Liverpool si Manchester City. Confruntarea are loc duminica seara, de la ora 18:30, pe Anfield. Vom avea parte de un duel care nu trebuie ratat de catre fanii fotbalului englez. Tu ce vei paria aici?

⚽ 1. Liverpool.

Nu se ridica deloc la nivelul aratat in sezonul precedent. Este insa si macinata de o multime de accidentari care o afecteaza mai ales pe partea de aparare. Daca tot vorbim despre acest capitol, ii enumar si pe jucatorii care vor rata derby-ul de duminica, acestia fiind Matip, Jota, van Dijk si Gomez. Fabinho, Alisson si Mane si-au reluat antrenamentele si ar trebui sa fie apti de joc, iar Keita e incert.

Este clasata pe locul patru si are 40 de puncte. Se afla la sapte puncte in urma lui City si are un meci in plus jucat. Asadar, daca mai vrea sa aiba sperante de titlu, are mare nevoie de un succes duminica. Vine insa dupa un alt meci dezamagitor, pierdut cu 0-1 in fata lui Brighton chiar pe Anfield.

⚽ 2. Manchester City.

E intr-o forma de zile mari. Are o serie incredibila de 12 meciuri oficiale castigate consecutiv. Avand in vedere acest lucru crezi atunci ca 2 solist e unul din pronosticurile de azi care merita incercate? Cert e ca a devenit marea favorita la titlu. Are un avans de trei puncte in fruntea ierarhiei, dar si un meci mai putin disputat fata de celelalte echipe de pe podium.

Pe mine m-a impresionat in acest sezon in special din punct de vedere defensiv. A luat in total doar 13 goluri, asta in conditiile in care toate celelalte grupari au luat de la 22 de goluri in sus. E fara indoiala cea mai in forma grupare din Anglia si porneste cu prima sansa chiar si pe terenul campioanei en-titre. De Bruyne, Ake si Aguero sunt jucatorii care vor rata acest duel.

⚽ 3. Liverpool – Manchester City intalniri directe.

Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. In ultimul deceniu City n-a reusit sa se impuna niciodata pe Anfield in campionat.

⚽ 4. Liverpool – Manchester City echipe probabile.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Robertson, Fabinho, Henderson, Alexander-Arnold – Milner, Wijnaldum, Thiago – Salah, Firmino, Mane.
Manchester City (3-4-3): Ederson – Laporte, Dias, Stones – Cancelo, Gundogan, Rodrigo, Walker – Foden, Silva, Sterling.

⚽ 5. Liverpool – Manchester City cote pariuri.

La minim doua goluri marcate de „cormorani” avem o cota care poate fi speculata, de 2.47 la Betano, casa de pariuri care ofera un super bonus clientilor noi. Toate detaliile ofertei le poti citi in articolul Cod bonus Betano. Si la 1X cota e destul de buna, de 1.75.

⚽ 6. Liverpool – Manchester City ponturi pariuri.

Liverpool – Manchester City ponturi pariuri

Ma uitam peste meciurile directe si am observat ca trei din precedentele patru astfel de partide de campionat au fost de GG. Cred ca avem sanse foarte mari ca si duminica sa vedem goluri in ambele porti. In primul rand, Liverpool e obligata sa castige pentru a pastra sanse la titlu. Gazdele vor adopta cu siguranta o tactica ofensiva, iar acum vom vedea pe gazon si puternica tripleta formata din Mane, Salah si Firmino.

De partea cealalta, City sta foarte bine din punct de vedere ofensiv. Pe langa forta lor din atac, mai adaug si defensiva foarte fragila din acest sezon pe care o au cormoranii. Din nou e nevoie ca Jurgen Klopp sa faca improvizatii si sa joace cu Henderson in centrul defensivei. Oaspetii vor profita la maxim de aceste improvizatii si cred ca vor reusi sa depaseasca destul de usor defensiva adversa.
Johnny
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Liverpool – Manchester City
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
29 din 60
PROCENTAJ
48%
UNITĂȚI
+480
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: