Liverpool – Sheffield United ponturi 24.10.2020

Scris de Bmg24/10/2020

Esti de acord cu mine ca nu e loc de surprize sambata pe Anfield? Liverpool da piept cu Sheffield United, iar cotele pe 1 final sunt mici. Partida este programata sa inceapa la ora 22.00.

Eu o sa joc o combinatie de 2 pariuri, una pe care oricand as pune-o pe biletul zilei cota 2. Citeste mai jos analiza si vezi recomandarea argumentata.

⚽ 1. Liverpool.

Cormoranii nu sunt la maxim din capacitate in acest debut de sezon si asta se vede prin joc. Sunt mai multi oameni iesiti din forma. Vin dupa un succes chinuit la primul meci din Liga Campionilor, cu Ajax (1-0).

Liverpool a pierdut deja ceva puncte in Premier League, la infrangerea cu Aston Villa si remiza cu Everton. Are noroc insa ca Manchester City sta chiar mai rau. Exceleaza pe atac in continuare, dar apararea este de nerecunoscut.

Sunt ceva probleme de efectiv in tabara gazdelor. Virgil Van Dijk, Alisson Becker si Alex Oxlade-Chamberlain vor lipsi din cauze medicale. Joel Matip si Thiago au avut ceva probleme si au ratat jocul cu Ajax, dar se pare ca acum sunt apti.

Liverpool-Sheffield-United-24102020-cote⚽ 2. Sheffield.

Echipa oaspete a dezamagit complet in primele jocuri din acest sezon. Este fara victorie in cele 5 etape, ba chiar a pierdut 4 dintre jocuri. Acest bilant o duce pe locul 19 in Premier League.

Sheffield a obtinut runda trecuta primul punct, la remiza cu Fulham de acasa. A marcat doar doua goluri pana acum si in atac pare a fi problema.

Simon Moore, Jack O'Connell, John Fleck si Max Lowe vor lipzi din cauza problemelor medicale.

⚽ 3. Intalniri directe.

Doar 2 dispute directe am avut intre aceste echipe in ultimii 13 ani. Ambele s-au disputat in campionatul trecut si Liverpool le-a castigat pe amandoua, fara gol primit.

⚽ 4. Liverpool – Sheffield echipe probabile:

Liverpool (4-3-3): Adrian; Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson; Keita, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.
Sheffield (4-4-2): Aioani – Ionita, Bourema, Pitian, Dinu – Negut, Rata, Atanase, Yameogo – Popa, Florea.

⚽ 5. Liverpool – Sheffield cote pariuri.

Liverpool Sheffield United Cote La Pariuri

⚽ 6. Liverpool – Sheffield ponturi pariuri.

Liverpool – Sheffield ponturi pariuri

La ce forma slaba arata Sheffield, eu nu cred ca poate scapa neinvinsa de pe Anfield. A pierdut 4 din cele 5 meciuri in campionat si nimic nu o recomanda intr-o deplasare infernala ca aceasta. Totul indica spre un 1 final pe care eu merg cu incredere.

Sa stii ca astept si un duel spectaculos, cu minim 3 reusite pe tabela de scor. Despre atacul lui Liverpool nu mai este nimic de spus, iar trioul din fata face spectacol. Sunt insa probleme in aparare pentru cormorani si asta imi da sperante chiar pentru un GG. Avem un meci in care se va marca mult.



81 lei bonusuri fara depunere la pariuri online!


31 lei bonus FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, fa verificarea contului si maine vei primi bonusul!


+


50 lei pariu gratuit FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, verifica contul si maine vei primi pariul gratuit!




 

Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Liverpool – Sheffield
Pronostic: 
1 & peste 2.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: