Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen ponturi 27.10.2020

Scris de chiriladavid2527/10/2020

Cea mai in forma echipa a momentului in Europa, Bayern Munchen, o intalneste in runda cu numarul 2 a grupelor Ligii Campionilor, pe Lokomotiv Moscova. Meciul va avea loc pe „RZD Arena” din Moscova si va incepe de la ora 19:55, Bayern fiind favorita certa la victorie, duelul putand fi urmarit pe programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport.

⚽ 1. Lokomotiv Moscova.

Ocupa pozitia secunda in cadrul Grupei A, avand 1 punct, punct obtinut in remiza din deplasare, cu Salzburg.

A obtinut exact ceea ce si-a dorit din meciul cu Salzburg, deschizand scorul prin Eder, reusind sa egaleze la 2 prin Lisakovich, tinand tabela inchisa in ultimul sfert de ora.

In campionat, vine dupa o infrangere, 2:1 cu Volvograd, o infrangere surprinzatoare, intr-un meci cu absolut de toate, penalty-uri raate, gol anulat si cartonas rosu. Barinov, Lysov, Ignatjev, Magkeev si Rajkovic sunt cu totii accidentati si nu pot evolua in acest meci.

Lokomotiv Bayern Cote Pariuri 27102020

⚽ 2. Bayern Munchen.

Conduce deja aceasta grupa, dupa ce s-a impus in primul meci, 4:0, acasa cu Atletico Madrid. Coman a marcat o dubla cu Atletico Madrid, Goretzka si Tolisso marcand poate cele mai frumoase goluri.

Vine dupa o victorie la scor in campionat, castigand cu 5:0 acasa, cu Eintracht Frankfurt, Lewandowski marcand primele 3 goluri, Sane si Musiala inscriind celelalte goluri. Kouassi, Tillman si Feldhahn sunt accidentatii formatiei bavareze, in timp ce Gnabry are sanse mici de a juca si in acest meci, la fel si Davies, acesta din urma iesind doar dupa 3 minute in meciul de campionat.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit in grupele Cupei Uefa din editia 95/96, Bayern fiind invinsa acasa cu scorul de 1:0, castigand in deplasare, scor 5:0.

⚽ 4. Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen echipe probabile:

Lokomotiv Moscova (4-4-2): Guiherme; Rybus, Corluka, Cerqueira Paim, Zhivoglyadov; Miranchuk, Kulikov, Krychowiak, Zhemaletdinov; Smolov, Eder.
Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer; Hernandez, Alaba, Sule, Pavard; Goretzka, Kimmich; Coman, Tolisso, Muller; Lewandowski.

⚽ 5. Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen cote pariuri

Lokomotiv Moscova Bayern Munchen Cote Pariuri

⚽ 6. Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen ponturi pariuri

Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen ponturi pariuri

Au sanse si rusii sa marcheze in acest joc, insa cred ca victoria lui Bayern Munchen va fi una concludenta, venita la cel putin 2 goluri diferenta, Bayern avand o pofta mare de joc, avand totodata si un atacant care rupe tot, Lewa avand 10 goluri in campionat.

Ultimele 4 victorii obtinute de Bayern Munchen au venit la cel putin 3 goluri diferenta, Bayern Munchen castigand cu 4:0 in fata lui Atletico, venind dupa un succes si mai mare, 5:0 cu Eintracht Frankfurt.

De remarcat faptul ca antrenorul Hans Flick si-a scos vedetele in mitanul secund cu Frankfurt intocmai pentru a-i avea cat mai proaspeti pentru acest joc, asadar victoria la handicap are sanse mari sa iasa usor.

Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen
Pronostic: 
Bayern Munchen -1 handicap
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: