Lorient – Brest ponturi pariuri 04.04.2021

Scris de Johnny03/04/2021

Lorient si Brest se vor intalni duminica intr-un meci foarte interesant din Ligue 1. Partida are loc cu incepere de la ora 16:00, pe Stade Le Moustoir. Aceasta conteaza pentru runda cu numarul 31.

⚽ 1. Lorient.

Este angrenata in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ocupa locul 17 si se afla la egalitate de puncte cu echipa pozitionata pe loc de baraj. Pare sa-si fii ridicat nivelul jocului in ultima perioada si este neinvinsa de patru runde. Ai baga pe biletul zilei un pont de 1X la acest meci?

A devenit foarte periculoasa pe teren propriu, acolo unde a castigat patru din precedentele sase confruntari. A invins-o acasa inclusiv pe PSG. Trebuie sa forteze in acest duel deoarece urmeaza pentru ea doua deplasari foarte grele, din care risca sa se intoarca fara puncte. Adversare vor fi Lens si Marseille.

Sunt ceva probleme in compartimentul defensiv deoarece Fontaine si Morel sunt amandoi accidentati. Si tanarul Diarra ar putea absenta, el fiind incert.

⚽ 2. Brest.

Nu se afla nici ea intr-o situatie prea buna. E totusi pozitionata mai bine decat Lorient, pe locul 14. Distanta fata de zona retrogradarii este de doar sase puncte. Prestatia din ultimele etape n-a fost una prea buna, astfel ca a fost invinsa in trei din precedentele cinci confruntari de campionat.

Are probleme mari in deplasare, acolo unde n-a mai castigat un meci de la sfarsitul lunii noiembrie. In sase din precedentele opt deplasari efectuate a incasat minim doua goluri. E evident ca nu se descurca foarte bine din punct de vedere defensiv, de aceea a luat 53 de goluri in 30 de partide disputate.

Herrelle e singurul jucator important care va rata acest meci, el fiind accidentat. Bain este la un pas de a reveni pe gazon, el fiind indisponibil inca din iulie din cauza unei rupturi de ligamente.

⚽ 3. Lorient – Brest intalniri directe.

Meciul tur a fost foarte spectaculos, iar Brest s-a impus cu 3-2. Patru din ultimele cinci confruntari directe de campionat au fost de 3+.

⚽ 4. Lorient – Brest echipe probabile.

Lorient (3-4-3): Nardi – Chalobah, Laporte, Gravillon – Hergault, Abergel, Lemoine, Mendes – Wissa, Moffi, Lauriente.
Brest (4-3-3): Larsonneur – Perraud, Brassier, Chardonnet, Pierre-Gabriel – Lasne, Lucas, Belkebla – Faivre, Mounie, Honorat.

⚽ 5. Lorient – Brest cote pariuri.

Pentru 2-3 goluri marcate Winbet iti ofera o cota de 1.93. La fix un gol marcat de oaspeti cota e de 2.45.

Nu uita ca in acest weekend avem pe site cele mai bune ponturi din Franta!

⚽ 6. Lorient – Brest ponturi pariuri.

Lorient – Brest ponturi pariuri

Lorient si Brest sunt doua grupari foarte solide pe partea de atac. Meciurile lor sunt in ultima perioada foarte spectaculoase si majoritatea se incheie cu GG sau cu 3+. Ambele grupari sunt pe nicaieri atunci cand vine vorba de aparare si au incasat 54, respectiv 53 de goluri in acest sezon. Practic doar Nimes a luat mai multe goluri decat ele.

In ciuda faptului ca se afla in zona retrogradarii, Lorient si Brest au ofensive bune si trec lejer de media de un gol marcat pe intalnire. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca avem toate sansele sa asistam la un duel foarte spectaculos, cu multe goluri. Eu mizez pe faptul ca 1-2 din aceste goluri se vor inscrie in primul mitan.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Lorient – Brest
Pronostic: 
1-2 goluri in prima repriza
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: