Luxemburg – Scotia ponturi pariuri 06.06.2021

Red
Red
0

Scotia isi continua pregatirea pentru turneul final EURO 2021 cu un amical, in deplasare, care nu cred ca va fi tocmai facil fiindca Luxemburg a evoluat destul de mult in ultimii ani. Nu voi merge pe victoria oaspetilor, chiar daca diferenta de valoare dintre cele 2 loturi este cat se poate de mare, pentru ca am gasit un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos pontul meu argumentat.

Luxemburg

In aceasta confruntare trebuie sa-si demonstreze ca este pregatita pentru un duel cu echipele ceva mai importante din Europa, nu doar cu nationalele de acelasi nivel.

In 2021 a jucat pana acum 4 meciuri si are 3 infrangeri si o victorie. 2 din cele 3 infrangeri au venit in jocuri amicale, 1-0 in Qatar si 1-0 in Norvegia.

O victorie importanta a fost cea din cadrul grupei de calificare pentru Cupa Mondiala, 1-0 in deplasarea din Irlanda, cealalta infrangere venind pe teren propriu in compania Portugaliei, 1-3, dar faptul ca a reusit sa inscrie cred ca spune destul de multe.

Scotia

Pot spune ca este o performanta ca a reusit sa se califice la turneul final ce se va disputa in aceasta vara si trebuie sa demonstreze ca este pregatita sa lupte chiar pentru locul 2 din grupa.

betano euro 2020 v2

In 2021 a jucat 4 meciuri si este neinvinsa. Are 3 remize si o victorie. Partida castigatoare a fost cea de pe teren propriu cu Insulele Feroe, scor 4-0.

Cele 3 remize au venit in jocurile cu Austria, scor 2-2, 1-1 in deplasarea din Israel si 2-2 in Olanda, intr-un joc amical.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au mai intalnit doar de 3 ori pana in acest moment, cea mai recenta partida datand din 2012 atunci cand Scotia s-a impus in deplasare, tot intr-un meci amical cu 2-1. Daca esti in cautare de ponturi EURO 2021 ar trebui sa mizezi pe victoria scotienilor in aceasta confruntare fiindca este o nationala calificata la acest turneu final.

Luxemburg – Scotia echipe probabile

Luxemburg (4-2-3-1): Moris – Martins, Mahmutovic, Carlson, Jans – Thill, Martins – Deville, Siani, Goncalves – Rodrigues.

Scotia (4-3-3): Gordon – Tierney, Hendry, Cooper, Robertson – Armstrong, McGregor, Turnbull – Forrest, Dykes, Christie.

Luxemburg – Scotia cote pariuri

Daca joci pe ponturi fotbal ar trebui sa arunci o privire asupra acestei confruntari fiindca sunt de parere ca sunt sanse destul de mari sa vedem un GG aici si avem o cota generoasa de 1.90 la Winbet.

Luxemburg – Scotia ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 73.2%
Castigate: 30/41
O vad capabila pe Luxemburg sa se ridice la nivelul adversarilor, mai ales ca joaca pe teren propriu. Scotia a jucat bine cu Olanda, scorul final al partidei fiind 2-2 deci pot spune ca s-a descurcat foarte bine pe partea ofensiva, dar a avut probleme in aparare.
Un singur meci din ultimele 5 jucate acasa de Luxemburg s-a terminat cu mai mult de 3 goluri marcate, acest lucru intamplandu-se doar intr-o deplasare din ultimele 5 jucate de Scotia.
Cred ca sunt sanse foarte mari ca aceasta confruntare sa se termine cu cel mult 3 goluri marcate, de aceea am mare incredere in faptul ca se vor inscrie intre 1 si 3 goluri, cota fiind decenta.

Luxemburg - Scotia
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here