Lyon – Ajaccio ponturi pariuri 09.02.2021

Scris de Kareka09/02/2021

Cupa Frantei ne aduce marti seara de la ora 22:00, doua echipe din ligi diferite, Lyon o echipa care lupta pentru castigarea Ligue 1, iar Ajaccio care incearca sa ajunga dupa o perioada de pauza pe prima scena fotbalistica din Franta. Parc Olympique Lyonnais este arena pe care se vor duela cele doua combatante.

⚽ 1. Lyon.

Vine dupa o victorie in etapa precedenta de Ligue 1, cu scor de neprezentare, in fata lui Strasbourg, Memphis Depay fiind omul meciului reusind sa marcheze de doua ori in aceasta seara de sambata. Acest meci castigat o mentine pe pozitia secunda in campionat la distanta de 2 puncte de fotoliul de lider ocupat de Lille.

A ajuns la 4 victorii consecutive fapt ce ne arata forma extraordinara prin care trece si chiar daca nu va juca cu cei mai importanti jucatori, echipa oaspete va avea sanse mic. Pe teren propriu a jucat de 11 ori pana acum, si a obtinut doar 2 victorii. In sezonul precedent de Cupa Frantei a fost invinsa in semifinale de PSG cu scorul zdrobitor de 5-1.

Locul 2 in clasamentul marcatorilor este ocupat de Memphis Depay, cu 13 goluri si 6 pase de gol.

⚽ 2. Ajaccio.

Aceasta echipa nu a mai evoluat in prima liga franceza de 7 ani, si prin forma pe care a aratat-o in ultima perioada, demonstreaza ca totusi nu si-a pierdut sansele la acest lucru. In acest moment ocupa doar locul 10, la 8 puncte distanta de locul 5 si cu un golaveraj negativ, cu 22 de goluri marcate si 27 incasate.

A fost invinsa in ultimele 10 runde de Ligue 2 doar de 2 ori, cu Niort si Dukerque. In turul precedent de Cupa Ligii a invins-o pe Chateauroux in deplasare, cu scorul de 2-0.

Cel mai bun marcator al echipei este atacantul congolez Bevic Moussiti Oko cu 5 goluri reusite.

⚽ 3. Intalniri directe

In ultimele 5 dueluri directe s-a inregistrat un rezultat de egalitate, iar victoriile au fost impartite in mod egal de ambele parti. De asemenea in precedentele 3 meciuri consecutive s-au marcat peste 2.5 goluri, acesta fiind unul din acele pronosticuri fotbal sigure chiar daca este o cota maricica.

⚽ 4. Lyon – Ajaccio echipe probabile:

Lyon (4-3-3) : Lopes – Dubois, Marcelo, Diomande, Cornet – Paqueta, Mendes, Aouar – Kadewere, Depay, Ekambi.
Ajaccio (4-2-3-1) :
 Sollacaro – Youssouf, Avinel, Kalulu, Diallo – Laci, Coutadeur – Bayala, Barreto, Nouri – El Idrissy.

⚽ 5. Lyon – Ajaccio cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Winbet, pentru peste 1.5 goluri in fiecare repriza avem cota 4.35.

De asemenea puteti juca orice pariu oferit de colegii mei la Winbet, agentie la care te poti inscrie asa cum ti-am explicat in articolul Winbet inregistrare.

⚽ 6. Lyon – Ajaccio ponturi pariuri

Lyon – Ajaccio ponturi pariuri

Cel mai important al zilei din Cupa Frantei, se pare ca are o favorita clara, dupa cum o arata si cotele oferite de bookmakeri. Totusi in acelasi timp sunt cunoscute si surprizele neplacute pe care ni le ofera echipele in aceste competitii, motiv pentru care voi evita aceasta cota si voi merge pe un pronostic pe goluri.
Oricine ar juca in atac pentru Lyon cu siguranta va dori sa demonstreze ca merita un loc in primul 11 si va incerca sa marcheze. In 4 din ultimele 5 partide jucate de echipa gazda pe teren propriu s-au marcat peste 2.5 golui. De asemenea in precedentele 3 dueluri directe am avut parte de minim 3 goluri.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Lyon – Ajaccio
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: