Lyon – Angers ponturi pariuri 03.09.2022

Scris de chiriladavid2503/09/2022
1
1.30
X
5.63
2
8.83
Lyon
Angers
COTA PONT
1.47

Cu incepere de la ora 20:00, Lyon va primi acasa replica formatiei Angers, intr-o partida ce va conta pentru runda cu numarul 6 de Ligue 1. Disputa va avea loc pe Stadionul "Parc Olympique Lyonnais" din Lyon si va incepe de la ora 20:00, gazdele fiind favorite sa se impuna, avand o cota sub 1.35.

Lyon.

  • Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Franta, avand 10 puncte, cu 3 puncte mai putine decat echipele aflate deasupra sa.
  • A disputat doar 4 jocuri pana acum, inregistrand 3 victorii si 1 remiza, remiza in deplasare, weekend-ul trecut, cu Reims, scor 1:1.
  • S-a impus in etapa intermediara din aceasta saptamana, acasa, cu Auxerre, scor 2:1, cu goluri inscrise de Tete si de Toko Ekambi.
  • Jerome Boateng, Diomande si Pollersbeck sunt accidentati si nu vor evolua in acest meci.

Angers.

  • Ocupa pozitia a 19-a in Franta Ligue 1, facand parte din grupul de 3 echipe fara victorie, luand doar 2 puncte pana in prezent.
  • Cele doua puncte le-a obtinut in primele 2 runde ale campionatului, pierzand astfel in ultimele 3 partide de Ligue 1.
  • In intermediara, s-a vazut invinsa acasa de Reims, fiind condusa la pauza cu 2:0, repriza a doua incheindu-se la egalitate, scor 2:2, ultimele 2 goluri incasandu-le insa in superioritate numerica.
  • De la formatia vizitatoare vor absenta Ulrick Eneme-Ella, Ali Kalla si Zinedine Ould Khaled, toti accidentati.

Intalniri directe

Lyon a castigat 4 din precedentele 5 intalniri directe, fiind invinsa in deplasare in sezonul precedent, scor 3:0, acasa reusind sa se impuna cu scorul de 3:2, 1 si 3+ fiind unul dintre cele mai interesante pariuri sportive Franta din acest weekend.

Cote pariuri

Pentru Lyon -1.5 handicap, cota la Favbet e 1.80.

De asemenea, pentru Lyon peste 2.5 goluri, cota e 2.05.

Lyon – Angers ponturi pariuri

Echipa gazda este in forma pe debutul de sezon si ma bazez pe evolutiile sale bune pentru un pariu in 1X. Nu a pierdut in primele 4 jocuri de campionat si a inregistrat 3 victorii. Angers este fara succes in cele 5 etape, asa ca merg la sigur pe Lyon.

Parerea mea este ca vom vedea si gol marcat in ambele reprize. Lyon exceleaza pe atac si trece de 2 reusite in medie pe meci, in timp ce oaspetii marcheaza si ei, dar au incasat deja de 12 ori pana acum in Ligue 1.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Lyon – Angers
Pronostic: 
1x si gol in ambele reprize
Cota: 
1.57 @

Lyon – Angers ponturi pariuri

Lyon are un debut bun de sezon, insa campionatul e lung, iar lionezii stiu din experienta precedentelor sezoane, ca pentru a ajunge din nou in cupele europene, trebuie sa faca, pe cat posibil, cat mai putini pasi gresiti, Franta avand putine locuri rezervate cupelor europene in comparatie cu celelalte campionate de top.

Si astfel, Lyon trebuie sa ia in discutie doar victoria in acest meci, jucand cu penultima clasata, formatie ce a incasat peste 2 goluri/meci si care vine dupa 3 infrangeri consecutive, toate la o diferenta de minim 2 goluri.

Avand in vedere forma de moment a celor doua formatii, dar si diferenta neta de valoare dintre cele doua loturi, merg aici pe pariul 1 si peste 1.5 goluri.
Lyon – Angers
Pronostic: 
Bet Combo: victorie Lyon, peste 1.5 goluri
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: