Lyon – Nice ponturi pariuri 11.11.2022

Scris de Cristian Lenga11/11/2022
1
1.80
X
3.85
2
4.70
Lyon
Nice
COTA PONT
1.55

Vineri, 11 noiembrie, Nice joaca impotriva lui Lyon, in cadrul etapei cu numarul 15 din Ligue 1. Meciul, care se va disputa pe Parc Olympique Lyonnais, va incepe la ora 22:00, iar Digi Sport 3 este canalul TV pe care acesta va putea fi urmarit.

Lyon

  • Lyon are posibilitatea de a isi mari seria de meciuri fara infrangere. In acest moment acestia au un numar de sase meciuri in care nu au fost invinsi, dintre care trei victorii si trei remize.
  • Este pe locul 8, cu 20 de puncte obtinute dupa cele 14 etape, perioada in care a marcat 22 de goluri si a primit 17.
  • Sta foarte bine, insa, pe teren propriu. Acolo, Lyon a inregistrat cinci victorii, o remiza si a avut o singura infrangere.
  • In ultima etapa din Ligue 1, Lyon a fost invinsa de Marseille, cu scorul de 0-1.

Nice

  • Dupa un inceput slab de sezon, in care au castigat doar doua meciuri in primele noua, Nice a inceput sa faca pasi in directia buna si a reusit sa castige trei din ultimele cinci intalniri din liga.
  • Nice are o serie de sase meciuri fara infrangere, in toate competitiile, intre care trei victorii si trei remize.
  • A avut o evolutie foarte buna si in Europa Conference League, care le-a oferit mai multa incredere in joc. Nice a fost liderul grupei, cu noua puncte, la egalitate cu Partizan.
  • Ramai pana la finalul acestei avancronici pentru a vedea care este sugestia mea principala de pariere, precum si alte ponturi pe care ai putea sa le folosesti atunci cand iti plasezi biletul zilei pariuri.

Intalniri directe

Lyon a reusit sa se impuna in trei din ultimele cinci intalniri directe, insa si Nice are in contul sau doua victorii. De asemenea, trei din cele cinci au avut cinci goluri marcate.

Echipe probabile

Lyon

22:00

Nice

Lopes

Tagliafico

Lukeba

Boateng

Gusto

Mendes

Tete

Caqueret

Faivre

Lacazette

Dembele

echipament bzc

Schmeichel

Atal

Todibo

Dante

Lotomba

Boudaoui

Lemina

Thuram

Diop

Pepe

Laborde

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La PublicWin, poti paria pe total goluri peste 2.5, care are o cota de 1.73.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri, mai poti miza si pe Lyon inscrie primul gol in prima repriza, pentru cota 2.02.         

Lyon – Nice ponturi pariuri

Avem fata in fata doua echipa relativ similare, echilibrate, pe care le desparte un singur punct in clasamentul Ligue 1.

Daca Lyon sta mai bine la capitolul golaveraj, Nice pare a fi intr-o forma mai buna in acest moment. Cu toate acestea, doar doua din ultimele sase meciuri din campionat au fost impotriva echipelor din jumatatea superioara a clasamentului.

Lyon, de cealalta parte, ii are pe Lacazette si Dembele, care sunt suficient de puternici pentru a putea inscrie in aceasta partida. Olympique Lyonnais este nevoita sa depuna un efort pentru a obtine un rezultat pozitiv aici, pentru ca sezonul lor nu a fost unul foarte bun pana acum.

Prevad un meci in care vom vedea intre doua si patru goluri, pentru ca ambele echipe au capacitate ofensiva buna si destule resurse prin care pot marca fiecare cel putin o data.
Lyon – Nice
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: