Lyon – PSG ponturi pariuri 21.03.2021

Scris de Bmg21/03/2021

Duminica avem un mare derby in Franta, cel dintre Lyon si PSG. Cotele parca sunt mai echilibrate ca niciodata intre aceste echipe, asa ca eu iti recomand ponturi la goluri pentru mai multa siguranta. Ora de start este 22.00. Vezi in continuare cateva date din cele 2 tabere si predictia argumentata.

⚽ 1. Lyon.

Echipa gazda face un sezon excelent si dupa ceva timp este iarasi in lupta pentru titlu. Este pe locul 3 acum in Ligue 1, la egalitate de puncte cu PSG si la 3 in spatele liderului Lille. Un succes duminica ar fi extrem de important.

Lyon nu pierde de 4 etape, in ultima remizand in deplasare cu Reims (1-1). Are doar 3 infrangeri pana acum in campionat si al doilea cel mai bun atac din competitie. Totusi 2 din cele 3 infrangeri ale sezonului au venit pe teren propriu, asa ca avand in vedere si experinta adversarului, poti juca aici pe 2X la Betano, casa de pariuri care ofera un super bonus clientilor noi. Toate detaliile ofertei le poti citi in articolul Cod bonus Betano.

Foarte important de precizat ca nu sunt anuntate probleme de efectiv in tabara gazdelor.

⚽ 2. PSG.

Campioana are un sezon extrem de dificil, cum nu se astepta nimeni. Este a doua in clasament si are deja un numar de 7 infrangeri pana acum in Ligue 1. A pierdut si in ultima etapa, pe teren propriu cu Nantes (1-2).

PSG ramane cu cel mai bun atac din campionat si asta ma face si pe mine sa recomand duminica pariuri pe goluri pentru biletul zlei cota mare.

Parizienii au castigat ultimele 3 deplasari in Ligue 1. Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca vor lipsi Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Pablo Sarabia si Neymar. De asemenea, Icardi ramane incert

⚽ 3. Lyon – PSG intalniri directe.

Lyon a furnizat surpriza in tur, castigand pe Parc des Princes (1-0). Acela a fost singurul ei succes in ultimele 5 confruntari directe cu PSG.

⚽ 4. Lyon – PSG echipe probabile.

Lyon (4-3-3) : Anthony Lopes; Leo Dubois, Jason Denayer, Marcelo, Maxwel Cornet; Lucas Paqueta, Thiago Mendes, Houssem Aouar; Karl Toko Ekambi, Tino Kadewere, Memphis Depay.
PSG (4-2-3-1) : Keylor Navas; Alessandro Florenzi, Abdou Diallo, Marquinhos, Layvin Kurzawa; Leandro Paredes, Idrissa Gueye; Marco Verratti, Angel Di Maria, Kylian Mbappe; Moise Kean.

⚽ 5. Lyon – PSG cote pariuri.

Daca vrei un pariu sigur la Betano, eu cred in cota de 1.47, pentru „Ambele marcheaza”. Tot la Betano recomand si cota indrazneata, de 2.80 pentru pariul „2 la pauza”.

⚽ 6. Lyon – PSG ponturi pariuri.

Lyon – PSG ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca pe acest derby trebuie incercata o cota mare si tocmai de aceea am ales intervalul 3-4 goluri marcate in meci. Astept un duel spectaculos.

Cum sa nu ma gandesc la o partida de 3+ din moment ce avem fata in fata cele mai bune atacuri din Ligue 1. PSG trece de 2 goluri marcate in medie pe meci si sunt sigur ca va respecta aceasta cifra.

Ultimele 3 partide pe plan intern pentru PSG s-au pliat pe intervalul ales. Asa a fost si la 3 din ultimele 4 meciuri de acasa in Ligue 1 pentru Lyon.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Lyon – PSG
Pronostic: 
3-4 goluri
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: