Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri 21.06.2021

Scris de Bmg20/06/2021

Cea mai dezechilibrata partida din Grupa F de la EURO 2020 este cea dintre Macedonia de Nord si Olanda, programata luni, 21 iunie.

Pe ce post TV este Macedonia de Nord – Olanda?

Confruntarea dintre Macedonia de Nord si Olanda va fi transmisa in direct pe canalul PRO TV, cu incepere de la ora 19:00.

Unde se joaca Macedonia de Nord – Olanda?

Meciul se disputa pe stadionul Johan Cruyff Arena (Amsterdam, Olanda). Numar spectatori acceptati: cel mult 22% din capacitate (aproximativ 12.000).

Informatii echipe

Macedonia de Nord

Vorbim aici despre codasa grupei, formatie care nu poate emite pretentii la calificare. Nu a acumulat niciun punct in clasament si a pierdut la handicap ambele partide disputate la Campionatul European 2020.

Macedonia de Nord a aratat ca o echipa care incerca sa completeze lipsa de valoare cu tenacitate si daruire, dar iata ca asta nu este de ajuns in fata unor adversari atat de puternici. Chiar daca a marcat in ambele partide de pana acum, o reusita a fost din penalty, iar cealalta dupa o eroare impardonabila a defensivei adverse. Un lucru este cert si anume ca defensiva este punctul slab al echipei.

Am mai spus deja, dar sunt nevoit sa repet ca face meciuri frumoase in ultimul timp. 4 din precedentele ei 5 partide au fost de GG plus ca a facut 3+ la 6 din anterioarele 7 jocuri disputate.

  • Jucatori indisponibili: -.
  • Jucatori incerti: -.

Jucatorul cheie – Goran Pandev

Atacantul de 37 ani vine de la Genoa, dupa un sezon in care s-a remarcat iarasi prin tenacitate si sange rece in fata portii. A marcat 7 goluri in Serie A, iar la nationala nimeni nu il poate scoate din primul 11. Are 38 de reusite in cele 121 de aparitii in tricolul Macedoniei de Nord. Pandev este cel mai bun marcator din istoria nationalei sale si tot el a reusit golul din partida cu Austria. La nivel de club este castigator de Serie A si de Liga Campionilor. Experienta sa va ajuta foarte mult echipa la EURO, iar eu consider ca putem juca pariuri pe el din oferta Betano.

Selectioner Macedonia de Nord – Igor Angelovski

In repriza a doua contra Ucrainei am aratat adevaratul nostru joc si am demonstrat ca meritam sa fim la Campionatul European. Asa ar trebui sa jucam si contra Olandei. Noi vrem sa facem un adevarat show si sa obtinem primul punct la acest turneu” – Igor Angelovski.

Olanda

Portocala mecanica este la al treilea meci in fata propriilor fani si este evident ca asta o ajuta foarte mult. Conduce grupa cu maxim de puncte din primele 2 partide si eu sunt de parere ca trebuie sa joci ponturi pariuri pro pe ea.

Olanda a facut spectacol in prima etapa cu Ucraina, scor 3-2, dar la a doua disputa a parut mai atenta in defensiva si jocul a fost extrem de exact in fata Austriei (2-0). Interesant ca Dumfries a marcat la ambele dispute si traverseaza o forma excelenta.

Daca in primul meci mingea a stat la ei, olandezii au cedat apoi posesia contra austriecilor, aspect care nu trebuie trecut cu vederea daca iti plac ponturi EURO pe statistica.

Olanda are in ultima perioada rezultate excelente si nu pierde de 6 partide, ba chiar in 5 dintre ele a castigat. Mai vreau sa precizez ca a terminat cu minim 2 goluri marcate fiecare din ultimele 9 meciuri jucate. Presa batava anunta doua schimbari in formula de start, in sensul ca Donyell Malen ii va lua locul lui Wout Weghorst, in timp ce Ryan Gravenberch va juca pe postul lui Marten De Roon.

  • Jucatori indisponibili: Daley Blind, Marten de Roon.
  • Jucatori incerti: -.

Jucatorul cheie – Memphis Depay

MVP-ul nationalei din preliminarii a stralucit in sezonul trecut. S-a reinventat in tricoul lui Lyon, pentru care s-a descurcat minunat din postura de 9 fals. A marcat 20 de goluri in Ligue 1, iar pentru Olanda a reusit 6 goluri in preliminarii. Are locul asigurat in formula de start si in el se pun sperantele ofensive. A facut parte din echipa Olandei ce a obtinut bronzul la Campionatul Mondial din 2014. Este printre putinii jucatori din actualul lot care eu experienta la turnee finale.

Depay a jucat bine in primul meci al grupei, cu multe incursiuni in viteza spre poarta adversa. A fost schimbat in minutul 91 si a primit urale din tribune. Contra Austriei a si marcat, deschizand scorul rapid din penalty.

Selectioner Olanda – Frank de Boer

Macedonia de Nord merita cu adevarat sa fie aici. Jucatorii se descurca foarte bine si sunt extrem de organizati. In plus, au aceasta vulpe sireata in fata, Goran Pandev, care poate cu adevarat sa faca diferenta. Ma bucur sa vad ca el inca iubeste jocul si poate fi important pentru tara sa. Nu trebuie sa ii subestimam, asa ca nu voi experimenta prea mult.” – Frank de Boer.

Macedonia de Nord – Olanda echipe probabile, conform uefa.com

  • Macedonia de Nord: Dimitrievski; S Ristovski, Velkovski, Musliu, Nikolov; Ademi, Alioski, Bardi, Spirovski; Pandev, Elmas.
  • Olanda: Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Blind, Van Aanholt; F. de Jong, Gravenberch, Wijnaldum; Depay, Malen.

Macedonia de Nord – Olanda arbitru

Avem aici o premiera pentru arbitrajul romanesc, pentru ca jocul dintre Macedonia de Nord si Olanda va fi condus de o brigada din tara noastra, care il are la centru pe Istvan Kovacs. Pe lista FIFA din 2010, fluierasul din Carei este debutant la un turneu final. Ramane de vazut cum se va descurca, pentru ca emotiile sunt cu siguranta mari.

Date statistice

  • Legenda Macedoniei, Goran Pandev, va juca ultima partida in tricoul nationalei sale.
  • Macedonia de Nord vine dupa 3 partide de peste 2.5 goluri goluri; ambele jocuri pentru ea in grupa au fost GG si 3+.
  • Olanda a marcat de minim doua ori la fiecare din ultimele 9 partide disputate; impresioneaza pe plan ofensiv.
  • Olndezii au castigat 7 din ultimele 9 meciuri jucate.
  • Aceste formatii nu s-au mai confruntat din 2009; de la un 4-0 pentru Olanda.
  • 4 din anterioarele 5 partide jucate de olandezi au fost 3+.

Macedonia de Nord – Olanda cote pariuri

  • Avem o cota de 2.15 la selectia „Primul gol se marcheaza dupa minutul 28”.
  • Macedonia a pierdut la handicap ambele jocuri din grupa si avem cota 1.91 la selectia „Olanda -1.5”.
  • Daca vrei o cota pentru easy-money, incerca pariul „sub 1.5 goluri in prima repriza”, care se plateste la valoare de 1.57.

Ponturi pariuri Macedonia de Nord – Olanda

Pana sa vezi cele 6 ponturi propuse vreau sa-ti prezint ce ofera Betano la EURO 2020:

  • 2 BONUSURI LA PRIMA DEPUNERE – 100% pana la 500 RON + free bet 500 RON
  • ROATA NOROCULUI – o invarti GRATIS si poti castiga free bet-uri sau rotiri gratuite la cazino
  • BETANO MASTER – indici scorul corect si primul marcator la meciul zilei si castigi bani cash
  • MISIUNI – indeplinesti misiunile din contul Betano si primesti free bet-uri

Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri

Olanda a inceput foarte bine acest european si se indreapta spre o grupa castigata cu 9 puncte din 9 posibile. Portocala mecanica are un ultim meci foarte usor in aceasta faza a competitiei, pe care il va disputa din nou acasa. In fata ei se afla Macedonia, o grupare care vine dupa doua esecuri suferite in meciurile cu Ucraina si Austria.

S-a cam vazut in primele doua partide ca macedonenii nu prea au fata de un turneu final. Defensiva acestora este una extrem de fragila si poate fi usor penetrata de catre valorosii atacanti ai Olandei. Eu unul nu-i dau Macedoniei nicio sansa in aceasta confruntare si mizez pe un 2 solist, dar si pe un interval de 2-6 goluri marcate in meci.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Macedonia de Nord – Olanda
Pronostic: 
2 si 2-6 goluri
Cota: 
1.54 @

Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri

Aceasta confruntare o are mare favorita pe Olanda, insa eu sunt hotarat sa nu risc nimic pe rezultat final. Am ales iarasi intervalul 2-4 reusite din ofeta Betano, care mi-a adus succes la ultimele partide jucate in grupa de aceste nationale. Sunt sanse foarte mari si de aceasta data pentru un pariu verde.

Macedonia de Nord a facut GG si 3+ la ambele meciuri jucate in grupa. Asadar, marcheaza si incaseaza, practicand un fotbal frumos. O va face si acum, pentru ca doar o victorie ii lasa ceva sanse la calificare. Sunt sigur ca se va deschide. In plus, ambele meciuri disputate de ea la EURO s-au incadrat pe intervalul ales.

Olanda este calificata si este senzationala pe atac. A marcat de minim 2 ori la fiecare din precedentele 9 partide.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Macedonia de Nord – Olanda
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.60 @

Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri

Olanda e sigura de calificarea in optimi si teoretic, ii lipsesc doar 1 punct pentru a fi sigura de castigarea grupei, asadar jocul s-ar putea sa fie mai echilibrat decat o arata datele preliminare.

Insa, jucand acasa, Olanda are clar prima sansa la victorie, o victorie care cred ca va veni in cele din urma, insa nu stiu daca va fi si cu multe goluri marcate, motiv pentru care voi merge aici doar pe 2 si 2+ goluri.

Si sunt mai retinut, pentru ca e foarte probabil ca olandezii sa bage mai multe rezerve in acest ultim joc si astfel nu cred ca vom avea o diferenta mare de valoare si ca si consecinta, victoria Olandei va fi una cam scurta, cu putine goluri inscrise.
Macedonia de Nord – Olanda
Pronostic: 
2 si 2+
Cota: 
1.47 @

Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri

Ma astept ca Macedonia de Nord sa fie destul de agresiva. Are jucatori temperamentali, care au intrari dure si care sunt foarte artagosi. Isi joaca ultima sansa la calificare, asadar vor intra extrem de motivati pe gazon.

Selectionata de la Skopje va fi cel mai probabil dominata, asadar va fi nevoita sa incerce sa recupereze balonul. Incercand sa faca asta sunt sigur ca vor comite multe faulturi. In meciurile cu Austria si Ucraina fotbalistii ei au incasat cate 2 cartonase galbene.

Olanda are oameni tehnici in teren, care prind dribblingurile lor ii vor enerva adeseori pe adversari. Vine dupa un duel cu Austria in care oponentii au vazut 2 cartonase galbene, iar eu sper ca si acum sa se intample la fel.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Macedonia de Nord – Olanda
Pronostic: 
Macedonia de Nord peste 1,5 cartonase
Cota: 
1.93 @

Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri

Diferenta de valoare intre cele doua selectionate este uriasa, Olanda fiind net superioara la toate capitolele in fata macedonenilor. Sunt de parere ca trupa lui De Boer se va impune lejer, insa bookmakerii nu ne ofera o cota prea mare, astfel ca m-am orientat catre un pronostic care imi place sa-l ofer in astfel de partide.

Macedonia a marcat in ambele partide disputate, dar se vede clar ca este cea mai slaba din aceasta grupa, cu un joc mediocru in multe dintre momentele meciurilor, iar in fata Olandei cu siguranta va sta in aparare, incercand sa puna capat atacurilor, evident prin fault.

Asadar, consider ca peste 9.5 faulturi comise de Macedonia sunt suficiente pentru un pronostic castigator.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Macedonia de Nord – Olanda
Pronostic: 
Macedonia de Nord peste 9.5 faulturi
Cota: 
1.55 @

Macedonia de Nord – Olanda ponturi pariuri

Acest meci nu va schimba foarte multe lucruri in clasamentul grupei fiindca sunt sanse foarte mari ca Olanda sa termine pe primul loc, iar Macedonia pe ultimul, indiferent de deznodamandul acestei confruntari.
Judecand dupa cum va decurge partida, adica aceasta va fi controlata mai mult ca sigur de olandezii, cred ca sunt sanse mari ca Macedonia sa fie nationala care va primi mai multe cartonase, mai ales fiindca au un stil de joc destul de agresiv si cota pe care am gasit-o la Betano trebuie jucata fiindca este foarte buna si sansele ca pariul sa fie castigator sunt foarte mari.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Macedonia de Nord – Olanda
Pronostic: 
Macedonia de Nord mai multe cartonase
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: