Mallorca – Levante ponturi pariuri 02.10.2021

Scris de Red02/10/2021

Cred ca va fi un meci foarte echilibrat fiindca nu vad o diferenta mare de valoare intre cele 2 formatii si de asemenea, nu cred ca vom vedea prea multe goluri pentru ca ambele echipe au probleme destul de mari pe partea ofensiva. De aceea va recomand sa evitati un pariu pe solist si sa mergeti pe un interval de goluri asa cum am facut si eu.

Mallorca

Nu pot spune ca a dezamagit pana in acest moment pentru ca in 7 meciuri a strans 8 puncte si astfel este pe locul 12. A marcat numai 6 goluri si a primit 12.

Forma de moment este pe un trend descendent fiindca are 3 infrangeri si un rezultat de egalitate in ultimele 4 partide.

Antonio Raillo, Aleksander Sedlar si Takefusa Kubo sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asemenea, Pablo Maffeo este incert.

Levante

Pare sa aiba probleme foarte mari in acest sezon si daca nu isi va reveni rapid va avea de luptat pentru a evita retrogradarea. Spun asta pentru ca pana acum a adunat numai 4 puncte si este pe locul 17.

Are probleme destul de mari atat din punct de vedere ofensiv cat si defensiv fiindca a inscris numai 6 goluri si a primit 12.

Jose Campana si Mickael Malsa sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Roberto Soldado, Enis Bardhi si Dani Cardenas sunt incerti.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori atat in prima liga cat si in La Liga 2 si in general au fost meciuri foarte echilibrate. Ultima data au jucat un meci oficial in 2020 si Mallorca s-a impus cu 2-0 pe teren propriu. Maxbet pariuri sportive o da usor favorita pe Mallorca, mai ales ca joaca pe teren propriu.

Mallorca – Levante echipe probabile

Mallorca (4-2-3-1): Reina – Costa, Olivan, Valjent, Sastre – Baba, Galarreta – Ndiaye, Rodriguez, Kang-In – Nino.

Levante (4-4-2): Fernandez – Miramon, Vezo, Pier, Clerc – Frutos, Martinez, Radoja, Melero – Marti, Morales.

Mallorca – Levante cote pariuri

Daca vrei esti in cautare de ponturi Spania trebuie sa pariezi si pe aceasta confruntare fiindca va fi una foarte echilibrata si ai o cota de 3.35 pentru X final sau o cota de 2.10 pentru X la pauza.

Mallorca – Levante ponturi pariuri

Mallorca – Levante ponturi pariuri

Ma astept sa fie un joc foarte echilibrat fiindca nu vad o diferenta prea mare de valoare intre cele 2 loturi si meciurile directe au fost de asemenea, foarte echilibrate.
In plus de asta, nu cred ca vom vedea prea multe goluri fiindca ambele echipe sufera la capitolul ofensiva.
In plus, majoritatea meciurilor de pana acum au fost de sub 3.5 goluri si de aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3, cota fiind foarte buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Mallorca – Levante
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: