Malmo – HJK ponturi pariuri 21.07.2021

Scris de Radu Oprea21/07/2021

Malmo si HJK dau piept pe Eleda Stadion in al 2-lea tur din Champions League. Este asadar un duel intre doua echipe scandinave in care gazdele sunt mari favorite. In cele ce urmeaza vei gasi pronosticul meu, dar si cateva informatii despre cele doua combatante.

⚽1. Malmo

Este campioana Suediei, ea reusind sa termine peste Elfsborg, avand 9 puncte in pus fata de aceasta. Conduce si acum clasamentul in Allsvenskan, deci este o forta in acea competitie. Se descurca bine pe faza defensiva si are un atac care inscrie constant.

In turul precedent a trecut de Riga din Letonia, dupa un 1-0 acasa si un 1-1 in deplasare. Este neinvinsa de 4 meciuri si pe 3 le-a castigat. De 9 ori a evoluat pe teren propriu in acest sezon si are 7 victorii, o remiza si un esec.

Experimentatul Ola Toivonen este accidentat si nu se va putea conta pe serviciile lui. Nu sunt insa alte absente si de aceea sunt de parere ca iti voi oferi unul dintre cele mai bune ponturi Liga Campionilor.

⚽2. HJK

A luat titlul in Finlanda destul de lejer, cu un avans de 7 puncte fata de a 2-a clasata, Inter Turku. Este si acum pe prima pozitie, asadar domina in Veikkausliiga. Ofensiva a facut o treaba buna cu adversarii de pana acum, iar apararea a fost destul de exacta.

Pentru a ajunge aici in Champions League a eliminat-o pe Buducnost din Muntenegru dupa 2 victorii, 3-1 acasa si 4-0 pe terenul acesteia. Are 11 succese in ultimele 12 partide, deci e pe val. In 2021 a fost in 10 deplasari si are 7 succese, 2 remize si un esec.

Din informatiile pe care le am antrenorul Toni Koskela are toti jucatorii la dispozitie. Lotul este insa unul modest, el fiind evaluat la doar 5,5 milioane de euro. Cel mai bine cotat este fundasul dreapta, Joel Untersee, care ar costa 500 de mii de euro.

⚽3. Intalniri directe

Cat de cat recent a mai fost o singura disputa intre ele, insa si acela a fost un amical. El a avut loc in 2016 si a fost castigat de Malmo cu 4-0.

⚽4. Malmo – HJK echipe probabile:

Malmo (3-4-3): J. Dahlin – Knudsen, L. Nielsen, Ahmedhodzic – Beijmo, Rakip, A. Christiansen, Lewicki – Rieks, A. Colak, E. Larsson.
HJK (3-4-3): Tannander – Tenho, O'Shaughnessy, L. Murillo – L. Lingman, Jair, Valencic, Moren – Tanaka, Riski, Saksela.

⚽5. Malmo – HJK cote pariuri

Ai o cota de 2.00 la Public Win daca mizezi pe Malmo ca va conduce la pauza.
Aceeasi casa de pariuri iti ofera o cota de 2.34 daca mizezi pe sub 1,5 goluri in ambele reprize.

⚽6. Malmo – HJK ponturi pariuri

Malmo – HJK ponturi pariuri

In mod normal ar trebui sa asistam la o victorie a lui Malmo pentru ca este echipa mai valoroasa. Campionatul Suediei este peste cel din Finlanda si asta se va vedea pe gazon. Totusi, diferenta nu este asa mare si de aceea ma astept la un scor strans.

Formatia pregatita de fostul mare atacant danez, Jon Dahl Tomasson, beneficiaza de avantajul terenului propriu. In turul precedent a castigat acasa cu Riga, la limita, cu 1-0 si eu cred ca si acum vom avea un scenariu asemanator.

HJK cel mai probabil va merge sa se apere si de aceea sunt sanse mici sa vedem multe goluri pentru ca ea are o defensiva buna. Va primi insa gol pentru ca nu are cum sa reziste tot meciul, insa nu o vad capabila sa inscrie pentru ca are un atac slab.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Malmo – HJK
Pronostic: 
1 & sub 3,5 goluri
Cota: 
1.93 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: