Malta – Italia ponturi pariuri 26.03.2023

Scris de Johnny25/03/2023
1
26.00
X
7.10
2
1.11
Malta
Italia
COTA PONT
1.65

Malta si Italia se vor intalni duminica in a doua etapa a grupei C din preliminariile pentru EURO 2024. Confruntarea dintre cele doua echipe este programata de la ora 21:45, pe Ta'Qali National Stadium.

Malta

  • A inceput aceasta campanie de calificare cu un esec suferit in Macedonia de Nord. S-a tinut destul de bine in fata macedonenilor, fiind invinsa la limita, cu 1-2. Apararea a rezistat 65 de minute fara sa ia gol.
  • Misiunea de duminica va fi mult mai dificila, chiar daca va juca acasa. E clar ca nu va avea sanse in fata unei echipe mult mai solide. 
  • De mentionat ca in preliminariile pentru ultimul mondial a pierdut la minim doua goluri diferenta patru din cele cinci meciuri de acasa.

Italia

  • A pierdut si ea tot cu 1-2 primul meci din preliminarii. A intalnit-o insa pe favorita grupei, Anglia. Prima repriza a fost una slaba, fiind condusa inca de la pauza cu 2-0.
  • Nu-si permite sa se incurce in Malta. Nici nu prea are cum, adversara fiind una extrem de modesta. In ciuda esecului din prima runda, e de asteptat ca primul 11 sa nu sufere mari modificari.
  • Probabil va domina copios acest duel, de aceea pe biletul de cota 2 zilnica merge introdus si un 2 solist de la acest duel.

Intalniri directe

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2015

Echipe probabile

Malta

21:45

Italia

Bonello

Camenzuli

Attard

Borg

Apap

J. Mbong

Teuma

Kristensen

Guillaumier

Satariano

P. Mbong

echipament bzc

Donnarumma

Spinazzola

Acerbi

Toloi

Di Lorenzo

Verratti

Jorginho

Barella

Pellegrini

Retegui

Berardi

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cota la GG sau peste 2.5 goluri este de 1.37 la Betano.

Pentru gol marcat in primele 10 minute cota e de 3.55.

Malta – Italia ponturi pariuri

Dupa esecul cu Anglia de acasa, Italia nu-si permite o sincopa rusinoasa in Malta. Ma astept astfel ca squadra azzurra sa trateze cu maxima seriozitate aceasta deplasare. Cu siguranta Roberto Mancini va trimite in primul 11 cei mai in forma jucatori pe care ii are la dispozitie, urmand ca Italia sa domine copios acest duel.

E de asteptat ca italienii sa puna presiune inca din startul partidei. Ei vor dori sa inscrie gol cat mai repede gol pentru a-si face misiunea mai usoara. Mizez astfel pe faptul ca echipa vizitatoare va conduce dupa primele 45 de minute. Cum diferenta de valoare e mare, folosesc bet builder-ul pentru a plusa cu un succes la minim doua goluri diferenta al Italiei.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Malta – Italia
Pronostic: 
Bet builder: 2 la pauza si Italia (-1) handicap
Cota: 
1.65 @

Malta – Italia ponturi pariuri

Malta arata ca o selectionata foarte modesta, una din care se distinge un singur jucator, mijlocasul lui Royale Union Saint-Gilloise, Teddy Teuma, jucator nascut in Franta si care mai e si capitan, inclusiv la echipa sa din Belgia.

Si astfel, voi merge aici pe un bet builder format din pauza/final 2/2 si Italia -1 handicap, alegeri firesti, diferenta dintre cele doua selectionate trebuind sa fie una uriasa.

Iar Italia, dupa prima repriza ratata cu Anglia, trebuie sa dea o impresie mai buna de aceasta data, putand poate sa se organizeze mai bine in deplasare si sa interpreteze o partitura de joc mai concreta.
Malta – Italia
Pronostic: 
Bet Builder: 2 la pauza, Italia -1 handicap, Malta sub 1.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: