Malta – Romania cel mai bun pariu este AICI si are cota 3.10

0

malta-romania-cel-mai-bun-pariuMalta si Romania se vor intalni luni, 10 iunie 2019, de la ora 21:45 pe arena din Ta'Qali.

Tricolorii” sunt favoritii acestui duel si au mare nevoie de victorie pentru a ramane in cartile calificarii. In aceste conditii si tinand cont si de nivelul adversarului super cota pe care ti-o voi prezenta in articolul curent are sanse bune de reusita.

Malta vine dupa un esec cu 0:3 in Suedia, iar in precedentul joc de acasa a fost invinsa de Spania. Romania are 7 goluri marcate in cele 3 jocuri din aceasta campanie, 3 dintre ele fiind inscrise pana-n pauza.

Maltezii au pierdut ambele reprize atat cu Spania (0:1 pauza, 0:2 final), cat si cu Suedia (0:1 pauza, 0:3 final). De partea cealalta, Romania in singurul meci elocvent in perspectiva acestui duel de la Ta'Qali a condus Insulele Feroe la paua cu 3:1, castigand cu 4:1.

Ce observam din tot ceea ce am scris in paragraful precedent?

Ca pariul Romania castiga ambele reprize ar avea sanse bune de reusita. Elevii lui Contra au forta sa reuseasca acest lucru impotriva unui adversar modest.

Cum pariezi pe Romania castiga ambele reprize la o cota imbunatita?

Simplu!

Da click AICI si inregistreaza-te la casa de pariuri; poti sa te loghezi in cont si sa pariezi, daca ai cont, asta deoarece oferta este valabila atat pentru clientii noi, cat si petnru cei existenti.

Dupa aceea pe prima pagina vei vedea in prim plan o imagine precum cea de mai sus. Da click pe ea si pariul va fi adaugat pe biletul de joc la o cota de 3.10, in loc de 2.80.

Prin urmare vei putea castiga 775 RON (cash, pot fi retrasi imediat) in loc de 700 RON, bineinteles asta daca vei dori sa profiti la maxim de oferta si sa pariezi 250 RON si daca Romania va castiga ambele reprize ale duelului din Malta.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here