Manchester City – Bournemouth ponturi pariuri 24.09.2020

Scris de Andrei-Chirita24/09/2020

Odata cu start-ul noului sezon de BPL avem parte si de jocuri din celalalte competitii interne cum ar fi EFL Cup. Pe Etihad Stadium ni se ofera un joc extrem de interesant intre Manchester City si Bournemouth de la ora 21:45.

Am ales o cota de 1,50 pentru intalnirea din aceasta seara, dar in care imi pun toata increderea. Te invit sa vezi despre ce pariu este vorba in avancronica de mai jos.

⚽ 1. Manchester City

Un sezon precedent in care nimic nu s-a legat la echipa lui Guardiola care a ratat tot ce se putea rata, atat la nivel intern, cat si la cel european. Sezonul chiar daca s-a reluat in BPL, City oricum nu mai avea ce sa faca in privinta titlului, fiind demult pierdut, consolandu-se doar cu locul secund.

Cele 102 de goluri au pus-o in prim plan macar pentru putina vreme. Aventura europeana abia incepusera prin eliminarea lui Real Madrid, ca imediat sa fie scoasa de Lyon, scor 1-3, total inexplicabil atat pentru fani cat si pentru antrenorul spaniol.

Restart-ul vine odata cu reinceperea noului sezon de BPL acolo unde Manchester City a debutat cu dreptul chiar in urma cu cateva zile pe terenul lui Wolves unde s-a si impus cu scorul de 3-1.

Aguero este accidentat in timp ce Laporte si Gundogan sunt in izolare.

Manchester City Bournemouth Cote Pariuri 24.09.2020

⚽ 2. Bournemouth

Alb-rosii se intorc in Championship dupa retrogradarea suferita in stagiunea precedenta. Un ghinion teribil pentru echipa lui Howe la acea vreme careia i-ar fi trebuit inca un succes pentru a se salva.

Cele doua infrangeri in ultimele 3 jocuri au scos-o din cursa pentru ramanerea in BPL, iar una dintre formatiile care au invins-o la acea vreme a fost chiar Manchester City, scor 2-1 pe Etihad.

Antrenorul englez a fost demis in urma insuccesului, iar pe banca lui Bournemouth a fost instalat un alt englez, Tindall, care a pornit cu dreptul pe banca alb-rosilor. Un succes la debut cu Blackburn, scor 3-2, un egal cu Middlesbrough, scor 1-1, dar si o calificare in saisprezecimile EFL Cup in fata lui Crystal Palace, scor 1-0.

Norvegianul King este absent datorita unei accidentari.

⚽ 3. Intalniri directe

Este pentru prima oara cand se intalnesc cele doua formatii, ne mai avand nici macar o intalnire amicala.

⚽ 4. Manchester City – Bournemouth echipe probabile

Manchester City (4-2-3-1): Ederson – Mendy, Ake, Stones, Walker – Fernandinho, Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling – Gabriel Jesus

Bournemouth (3-4-3): Begovic – Kelly, Cook, Mepham – Stacey, Lerma, Gosling, Smith – Brooks, Solanke, Groeneveld

⚽ 5. Manchester City – Bournemouth cote pariuri

Manchester City Bournemouth Cote Pariuri

⚽ 6. Manchester City – Bournemouth ponturi pariuri

Manchester City – Bournemouth ponturi pariuri

Mare lucru nu s-a schimbat de acum 2 luni la vreuna dintre formatii, astfel ca se asteapta un recital de goluri si in aceasta seara.
Manchester City a evoluat cu multa presiune in deplasarea de la Wolves, dar iata ca valoarea si-a spus cuvantul. Trei goluri inscrise de cetateni care au pastrat cateva si pentru EFL Cup.
Bournemouth are o revansa de luat, si desi nu se compara din niciun punct de vedere, simte ca poate sa de-a lovitura pe Etihad. Cu o formatie aproape identica, a avut sansa ei in iulie, incercand si de aceasta data acelasi lucru.
Bookmakerii ne ofera o cota excelenta la cel putin 3 reusite pe Etihad, unde stim ce cote ne sunt onorate pentru spectacol. De amintit faptul ca toate duelurile de pe aceasta arena dintre cele doua echipe, cca 6 la numar, s-au incheiat cu cel putin 3 goluri.
Manchester City – Bournemouth
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: