Manchester City – Leicester ponturi pariuri 27.09.2020

Scris de Radu Oprea26/09/2020

Toate meciurile din Premier League au un nivel ridicat, insa cel dintre Manchester City si Leicester este de asteptat sa fie unul foarte placut pentru privitorii neutri. Am analizat cele doua echipe, iar la final vin si va propun un pronostic cu o cota de neratat.

Manchester City Leicester Cote Pariuri 27092020

⚽1. Manchester City

A parcurs o singura etapa si este pe locul al 7-lea, ea avand 3 puncte, maxim din cat putea obtine. In ambele confruntari pe care le-a avut in actuala stagiune a inscris, insa de fiecare data a si primit gol.

Pare a fi intr-o forma buna din moment ce a castigat cele 2 dueluri de pana acum. A inceput cu un succes in campionat pe un teren greu, la Wolves, scor 3-1. S-a impus si in Cupa Ligii, 2-1 acasa cu Bournemouth, asta chiar daca au fost utilizati multi tineri cu minute putine.

Ilkay Gundogan este in autoizolare dupa ce a fost testat pozitiv COVID-19. Sergio Aguero, Joao Cancelo, Bernardo Silva si Oleksandr Zinchenko sunt accidentati, iar Pep Guardiola nu poate conta pe ei.

⚽2. Leicester

Conduce clasamentul pentru ca a adunat 6 puncte in cele 2 runde parcurse, in aceeasi situatie mai fiind 4 formatii, insa ea are cel mai bun golaveraj dintre ele. In 2 din cele 3 jocuri oficiale din acest sezon a marcat, iar intr-unul dintre ele nu a primit gol.

S-a impus asadar in primele 2 dispute, 3-0 la nou-promovata West Brom si 4-2 pe teren propriu cu Burnley. A evoluat si in Cupa Ligii, insa sortii nu i-au fost prea ingaduitori, intrucat a picat cu Arsenal, de care a fost eliminat dupa un 0-2 pe King Power Stadium.

Jonny Evans este incert dar cel mai probabil va fi fortat. Filip Benkovic, Wilfred Ndidi si Ricardo Pereira vor lipsi din pricina unor probleme medicale. Nu are asadar absente in zona de atac si de aceea consider ca pontul meu ar trebui sa fie pe biletu zilei.

⚽3. Intalniri directe

Manchester City a castigat ultimele 3 astfel de intalniri. In 2 randuri a facut-o pe teren propriu, cu 3-1 in sezonul trecut si cu 1-0 in editia 2018-2019 din Premier League. Leicester are o singura victorie in precedentele 9 dueluri cu aceasta adversara.

⚽4. Manchester City – Leicester echipe probabile:

Manchester City (4-2-3-1): Ederson – K. Walker, J. Stones, Ake, B. Mendy – Fernandinho, Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling – Jesus.
Leicester (4-1-4-1): Schmeichel – J. Justin, J. Evans, Soyuncu, T. Castagne – N. Mendy – A. Perez, Praet, J. Maddison, H. Barnes – Vardy.

⚽5. Manchester City – Leicester cote pariuri

Manchester City Leicester Cote 27092020

⚽6. Manchester City – Leicester ponturi pariuri

Manchester City – Leicester ponturi pariuri

In acest start de sezon cele doua formatii au aratat destul de rau pe faza defensiva, iar acest aspect nu se regleaza de pe o zi pe alta. Ambele insa au demonstrat ca au atacuri de calitate, atunci cand bineinteles au si fost folosit oamenii de baza.

Chiar daca Manchester City are cateva absente in avantposturi, sunt destui inlocuitori care nu numai ca pot face fata, dar ii vad capabili sa ofere spectacol. Sterling si compania vin dupa 4 jocuri in care au inscris, dar au si primit gol si in toate au fost minim 3 reusite.

Leicester a marcat de 7 ori in primele 2 etape, iar asta arata ca are forta ofensiva. Cu Arsenal nu a facut-o, insa majoritatea pieselor de baza precum Vardy sau Ayoze Perez au fost odihniti. In 4 din ultimele 5 vizite pe Etihad pariul pe GG si 3+ ar fi fost castigator.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Manchester City – Leicester
Pronostic: 
GG si 3+
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: