Manchester City – Newcastle ponturi pariuri 08.07.2020

Scris de CR707/07/2020

Manchester City nu a reusit sa tina ritmul cu Liverpool in acest sezon si va trebui sa se multumeasca cu locul 2 in Premier League. Confruntarea cu Newcastle este una fara miza atat pentru „cetateni” cat si pentru „cotofene”, astfel ca ne asteapta un meci cu multe goluri pe Etihad Stadiun.

Manchester City Newcastle Cote Pariuri 08072020

⚽ 1. Manchester City.

A avut motivatie doar in meciul cu Liverpool in ultima perioada, atunci cand s-a impus cu un categoric 4-0. In urma cu 3 zile a jucat total relaxata cu Southampton, inregistrand cea de a doua infrangere externa consecutiva.

Pep Guardila are la dispozitie un lot vast si isi permite sa odihneasca prin rotatie jucatorii. La ultimul meci au ramas pe banca sau au intrat din postura de rezerve Gundogan, Stones, De Bruyne sau Foden.

Sergio Aguero este singurul absent din tabara gazdelor, in continuare cu probleme le genunchi. Fata de meciul precedent vor titularizati Mendy, Walker, Gundogan, De Bruyne si Foden.

⚽ 2. Newcastle.

Este una dintre cele mai in forma echipe din Anglia, neinvinsa in ultimele 8 meciuri oficiale.S-a distantat la 16 puncte de prima pozitie retrogradabila si abordeaza cu relaxare finalul de campionat.

Pana la intreruperea campionatului avea o medie sub un gol pe meci marcat. Si-a imbunatatit vizibil procentajul in ultima perioada reusind sa marcheze 3 goluri cu Sheffield United, 4 cu Bournemouth si doua cu West Ham.

Antrenorul Steve Bruce nu va putea conta pe Longstaff, Lejeune, Clark si Hayden, toti cu accidentari. Saint Maximin este usor accidentat, dar se spera ca va fi recuperat complet pana la ora jocului.

⚽ 3. Intalniri directe

City a dominat categoric intalnirea din tur, impunandu-se cu 2-0 prin golurile lui De Bruyne si Sterling. Newcastle a jucat mereu curajos contra „cetatenilor” inscriind de 6 ori in ultimele 5 intalniri directe.

⚽ 4. Manchester City – Newcastle echipe probabile:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Mendy – De Bruyne, Rodrigo, Gundogan – Foden, G. Jesus, Sterling.
Newcastle(4-2-3-1): Dubravka – Manquillo, Lascelles, Fernandez, Rose – Shelvey, Bentaleb – Ritchie, Almiron, Saint Maximin – Gayle.

⚽ 5. Manchester City – Newcastle cote pariuri

Manchester City Newcastle Cote Pariuri 0807

⚽ 6. Manchester City – Newcastle ponturi pariuri

Manchester City – Newcastle ponturi pariuri

Manchester City este extrem de puternica pe Etihad Stadium atunci cand meciurile au miza. Nu este cazul de aceasta data deoarece echipa lui Guardiola are in mare masura asigurat un loc in grupele Champions League. Cetatenii vin dupa o infrangere la Southampton in urma cu 3 zile, insa nu se pune problema oboselii jucatorilor intrucat jumate de echipa va fi schimbata.

Newcastle si-atins obiectivul cu multe etape inainte de final, joaca fara presiune si are rezultate peste asteptari. Cotofenele au marcat de 4 ori in ultima deplasare, avand ce e drept un adversar de alt calibru. 

Mizez pe goluri de ambele parti luand in calcul forta ofensiva a gazdelor (cel mai prolific atac din Premier League), dar si relaxarea acestora plus moralul excelent cu care abordeaza Newcastle acest duel.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Manchester City – Newcastle
Pronostic: 
Ambele inscriu
Cota: 
2.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: