Manchester United – Aston Villa ponturi pariuri 25.09.2021

Scris de Red24/09/2021

Ma astept sa fie un joc destul de spectaculos pentru ca sunt de parere ca Aston Villa ii poate pune probleme destul de mari lui United. Nu voi miza pe solist, chiar daca gazdele sunt mari favorite sa se impuna. In schimb, am gasit o cota mai mare pentru un interval de goluri si am incredere ca pariul meu va fi castigator. Citeste tot articolul pentru a afla pararea mea.

Manchester United

Forma de moment nu este tocmai buna pentru ca a pierdut 2 din ultimele 5 meciuri jucate, unul in cupa cu West Ham si unul in Liga Campionilor in deplasarea de la Young Boys.

In campionat a mers bine pana in acest moment, in 5 runde impiedicandu-se numai la Southampton unde a facut doar 1-1, in rest s-a impus in toate meciurile.

Marcus Rashford si Amad Diallo sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asemenea, Edinson Cavani nu este complet recuperat si va lipsi mai mult ca sigur si acum.

Aston Villa

Forma de moment este destul de inconstanta pentru ca in ultimele 5 meciuri are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Oricum de mentionat faptul ca ambele infrangeri au venit in deplasari pe Stamford Bridge, Chelsea impunandu-se in campionat cu 3-0 si in cupa la loviturile de departajare.

Trezeguet, Keinan Davis, Morgan Sanson si Leon Bailey sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Matt Targett este incert, iar Tuanzebe nu are drept de joc fiindca este imprumutat chiar de la IUnited.

Intalniri directe

Super bet o da mare favorita pe United si cumva este normal acest lucru pentru ca aceasta a reusit sa se impuna in ultimele 2 meciuri din campionat, cu 3-1 in deplasare si cu 2-1 pe teren propriu, iar majoritatea meciurilor au fost destul de spectaculoase.

Manchester United – Aston Villa echipe probabile

Manchester United (4-2-3-1): de Gea – Shaw, Maguire, Varane, Wan-Bissaka – Fred, McTominay – Pogba, Fernandes, Greenwood – Ronaldo.

Aston Villa (3-5-2): Martinez – Konsa, Hause, Mings – Cash, McGinn, Luiz, Ramsey, Targett – Ings, Watkins.

Manchester United – Aston Villa cote pariuri

Daca esti in cautare de predictii pariuri iti sugerez sa mizezi si pe acest meci fiindca sunt cote destul de bune pentru peste 2.5 goluri sau pentru GG, mai exact 1.60 respectiv 1.80.

Manchester United – Aston Villa ponturi pariuri

Manchester United – Aston Villa ponturi pariuri

Ma astept sa fie un meci destul de spectaculos asa cum s-a intamplat in majoritatea intalnirilor directe, mai exact 4 din ultimele 5 meciuri directe fiind de peste 2.5 goluri.
De aceea nu voi miza pe solist, dar nici pe 3+ fiindca am gasit o cota buna pentru intervalul de goluri 2-4.
4 din cele 5 meciuri ale lui United au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in toate partidele lui Aston Villa.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sutn sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Manchester United – Aston Villa
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: