Manchester United – Everton ponturi pariuri 02.10.2021

Scris de Bmg02/10/2021

Un super duel avem sambata in Anglia, intre Manchester United si Everton. Chiar daca echipa gazda porneste mare favorita, eu cred ca meciul este mult mai echilibrat decat o arata cotele. Se joaca de la ora 14.30, iar in continuare vei gasi pronosticul propus de mine.

⚽ 1. Manchester United.

Diavolii arata destul de bine, dar cu siguranta ca puteau sta mai bine in clasament. Ii gasim pe locul 4, la un punct de liderul Liverpool. Vin dupa prima infrangere a campionatului, acasa cu Aston Villa, scor 0-1.

Manchester United are in total 4 victorii din cele 6 meciuri in liga. Cifrele sunt bune pe faza de atac, compartiment unde Cristiano Ronaldo isi face simtita prezenta aproape meci de meci. Poti gasi Superbet pariuri sportive la cote bune pe portughez.

O sa mentionez ca Amad Diallo, Maguire si Rashford vor lipsi din cauza problemelor medicale. De asemenea, Shaw ramane incert.

⚽ 2. Everton.

Caramelele au un inceput de sezon excelent si sunt la egalitate de puncte cu adversara de sambata. Ocupa locul 5 in Premier League. Au si ele o singura infrangere in cele 6 runde.

Everton a castigat etapa trecuta, acasa cu Norwich. Este o echipa care marcheaza si punctul forte este compartimentul ofensiv. A punctat si ultimele 3 vizite pe acest stadion in campionat, asa ca eu iti recomand ponturi pariuri azi la piata de goluri.

De mentionat ca sunt destule probleme de lot. Coleman, Delph, Richarlison si Calvert-Lewin sunt accidentati, pe cand Gbamin si Gomes raman incerti.

⚽ 3. Manchester United – Everton intalniri directe.

Manchester a fost echipa mai buna in ultima perioada si este neinvinsa in precedentele 6 dueluri directe. Mai trebuie spus ca Everton nu castiga pe Old Trafford din anul 2013.

⚽ 4. Manchester United – Everton echipe probabile.

Manchester United (4-2-3-1) : De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Alex Telles; Pogba, Fred; Greenwood, Fernandes, Sancho; Ronaldo.
Everton (4-4-2) : Pickford; Godfrey, Mina, Keane, Digne; Townsend, Doucoure, Allan, Iwobi; Gray, Rondon.

⚽ 5. Manchester United – Everton cote pariuri.

Daca vrei o cota care sa iti dubleze banii, sa stii ca Superbet plateste la valoare 2.05 selectia GG.
O cota buna avem si pentru intervalul 1-2 goluri marcate de oaspeti, cu o valoare de 1.90.

⚽ 6. Manchester United – Everton ponturi pariuri.

Manchester United – Everton ponturi pariuri

Eu iti spun inca din start ca merg aici pe goluri si am ales intervalul 2-4 reusite din oferta Netbet. Cota mi se pare excelenta si trebuie atacata.

Manchester United joaca acasa, porneste favorita, iar cu Ronaldo in atac sunt sigur ca poate ajunge singura la limita minina a intervalului. De partea cealalta, Everton are si ea cifre foarte bune la goluri in acest sezon si poate marca. Oricum, cele mai recente 3 dueluri directe in liga pe Old Trafford au fost GG. Este clar ca pariul pe 2+ ar trebui sa fie verde.

De ce nu cred sa ajungem la 5 reusite? In primul rand, aceste formatii nu incaseaza exagerat. Oaspetilor le lipseste Richarlison, in timp ce diavolii pot avea probleme de ordin fizic dupa duelul intens cu Villarreal din UCL.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Manchester United – Everton
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: