Manchester United – Everton ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de Radu Oprea06/02/2021

Celebrul Old Trafford gazduieste confruntarea dintre Manchester United si Everton care se anunta foarte echilibrata. Ea va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de Jonathan Moss. Mai jos gasiti informatii despre ambele echipe, dar si un pronostic.

⚽1. Manchester United

Se afla pe locul al 2-lea, iar dupa cele 22 de runde parcurse a acumulat 44 de puncte. A marcat in 4 din ultimele 5 partide si vine dupa 2 in care nu a incasat gol. Faptul ca are o ofensiva buna ma face sa spun ca predictia mea ar putea avea loc pe biletul zilei.

Are o singura infrangere in precedentele 8 dispute, Sheffield Utd si in rest s-a mai incurcat doar cu Arsenal si Liverpool. S-a impus in 3 din ultimele 4 confruntari de acasa, pasul gresit fiind esecul la care am facut referire putin mai devreme.

Phil Jones este accidentat si va lipsi, insa sansele ca el sa fi fost titular erau oricum destul de mici. Edinson Cavani are si el probleme medicale, dar cel mai probabil va fi forta sa intre pe gazon inca din primul minut.

⚽2. Everton

Ocupa pozitia a 6-a si asta pentru ca in 20 de etape a reusit sa adune 36 de puncte. Doar intr-unul din ultimele 5 meciuri nu a inscris, insa tot intr-unul a scapat si fara sa primeasca gol.

S-a impus in 4 din precedentele 6 dueluri, deci e intr-o forma buna. Este neinvinsa in ultimele 6 deplasari si doar in cea de la Burnley nu a castigat. Ii merge bine pe teren strain asadar si asta m-a ajutat sa va propun unul dintre cele mai bune ponturi din Anglia.

Brazilianul Allan, dar si Jean-Philippe Gbamin si Niels Nkounkou sunt accidentati si se pare ca nu vor putea evolua. Jordan Pickford si Fabian Delph sunt de asemenea incerti din acelasi motiv.

⚽3. Intalniri directe

Everton are doar o victorie in ultimele 13 astfel de dispute si pe 8 dintre ele le-a pierdut. In acest sezon au dat piept de 2 ori pe Goodison Park si a castigat United cu 2-0 in Cupa Ligii si cu 3-1 in campionat. Au remizat la ultima intalnire de pe Old Trafford, scor 1-1.

⚽4. Manchester United – Everton echipe probabile:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, H. Maguire, L. Shaw – Fred, McTominay – M. Greenwood, B. Fernandes, Rashford – Cavani.
Everton (4-2-3-1): Pickford – Holgate, Y. Mina, M. Keane, Digne – A. Doucoure, Sigurdsson – Iwobi, J. Rodriguez, Richarlison – Calvert-Lewin.

⚽5. Manchester United – Everton cote pariuri

Daca va asteptati la un meci incins ati putea miza pe minim 4 cartonase galbene pariu pentru care Unibet ne ofera o cota de 2.08.
Manchester United este favorita si daca va asteptati la o victorie clara a ei ati putea miza pe 1/1 care la casa de pariuri onine Unibet are o cota de 2.17.

⚽6. Manchester United – Everton ponturi pariuri

Manchester United – Everton ponturi pariuri

Ambele formatii au atacuri de calitate, insa pe faza defensiva nu mi se par foarte sigure. Cei doi antrenori propun un fotbal placut ochiului pentru ca mizeaza mult pe ofensiva. De aceea, eu unul ma astept sa vedem o partida spectaculoasa.

Manchester United evolueaza pe teren propriu si prestigiul o obliga sa puna presiune de la inceput si pana la sfarsit la poarta adversa. Rashford, Bruno Fernandes sau Cavani pot inscrie. In 3 din ultimele 3 dispute avute acasa a marcat si ea si oponenta sa.

Carlo Ancelotii are de la mijloc in sus mai multi jucatori care pot face diferenta, Calvert-Lewin, James Rodriguez sau Richarlison fiind cativa dintre ei. Doar in 2 din precedentele 7 deplasari ale lui Everton nu au fost reusite de ambele parti.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Manchester United – Everton
Pronostic: 
ambele echipe inscriu
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: