Manchester United – Granada ponturi pariuri 15.04.2021

Scris de Kareka15/04/2021

Pentru ziua de joi la Manchester pe Old Trafford, vom avea unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din sferturile de finala ale Europa League. Vom fi cu ochi atintiti asupra televizorului de la ora 22:00, acest meci putand fi vizionat pe Digi Sport 2 si Telekom Sport.

⚽ 1. Manchester United.

Se pare ca trece printr-o forma destul de buna, atat in campionat cat si in Europa League, ajungand la 3 victorii consecutive. A reusit sa castige in precedenta etapa de Premier League, in derby-ul cu Tottenham, dupa ce elevii lui Mourinho, conduceau la pauza cu 1-0 prin golul marcat de Son, dar se pare ca echipa oaspete s-a metamorfozat din minutul 57 si a intors scorul prin golurile reusite de Fred, Cavani si Greenwood.

In mansa tur a castigat in Spania cu 2-0, fapt ce i-a crescut substantial sansele la calificare, si doar o minune o mai poate ajuta pe Granada sa intoarca scorul. De pe lista cu jucatori indisponibili fac parte Bailly, Jones, Maguire, Martial, McTominay, James si Shaw, din cate se pare linia defensiva este afectata cel mai mult.

⚽ 2. Granada.

Una din surprizele placute ale acestei editii de Europa League, a reusit sa treaca la limita in optimi de Molde, cu scorul general de 3-2, victoriile fiind impartite in cele 2 manse. Este deja o performanta ca a ajuns pana aici, o calificare mai departe ar fi deja un bonus.

Vine dupa o victorie in La Liga, in deplasarea de la Valladolid, cu scorul de 2-1 reusind o intoarcere spectaculoasa, dupa ce la pauza echipa gazda conducea cu 1-0, dar aceasta s-a trezit surprinzator in minutul 78, reusind sa inscrie golul egalizator prin Molina, iar Quini a adus cele 3 puncte in minutul 86. Pentru acest duel nu va putea miza pe: Brice, Duarte, Lozano, Mila, Sorro si Sanchez.

⚽ 3. Intalniri directe

Singura intalnire directa a fos cea din mansa tur, cand englezii s-au impus cu scorul de 2-0. Va recomand sa alegeti din ponturi sportive oferite si de colegii mei.

⚽ 4. Manchester United – Granada echipe probabile:

Manchester United (3-5-2) :De Gea – Wan-Bissaka, Telles, Lindeloff – Matic, Pogba, Van den Beek, Fred, Greenwood – FErnandes, Rashford.
Granada (4-4-2) :
Silva – Neva, Sanchez, Vallejo, Diaz – Gonalons, Puertas, Herrera, Montoro – Molina, Soldado.

⚽ 5. Manchester United – Granada cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Publicwin, pentru fara goluri marcate in prima repriza avem cota 2.92.

De asemenea celelalte predictii Europa League au cote si la Publicwin, unele pe care va recomand sa le incercati.

⚽ 6. Manchester United – Granada ponturi pariuri

Manchester United – Granada ponturi pariuri

Pentru joi seara avem planificate 4 meciuri in Europa League, unul mai interesant decat celalalt, dar mi-a atras atentia aceasta cota oferita de Betano, pentru faptul ca echipa gazda nu va pierde si ca nu se vor marca mai mult de 3 goluri in meci. Daca analizam celelalte 2 tururi jucate pana acum in Europa League de elevii lui Solskjaer, observam ca de fiecare data a castigat in deplasare, iar pe teren propriu a terminat la egalitate si s-au marcat goluri putine, pe Old Trafford. Mizez pe aceeasi similitudine in aceasta seara, mai ales ca nu cred ca englezii vor incerca sa rupa norii, avand in vedere ca defensiva lor este destul de subrezita, si vor incerca sa profite doar de erorile spaniolilor din aparare. De asemenea Granada a pierdut ambele deplasari avute dupa grupele Europa League, cu acelasi scor 2-1. Englezii spera sa castige un trofeu in acest an si nu cred ca se vor impiedica tocmai de Granada, in acest drum european.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Manchester United – Granada
Pronostic: 
1X si Sub 3.5 goluri in meci
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: