Manchester United – Leicester ponturi pariuri 11.05.2021

Scris de Bmg10/05/2021

Un super derby avem marti in Premier League, cu incepere de la ora 20.00. Manchester United primeste vizita celor de la Leicester, iar eu sunt de parere ca am gasit cea mai buna predicie. Joc pe goluri, asta pentru ca pe rezultat final nu vad nimic bun de pariat. Ai mai jos analiza si recomandarea propusa la partida de pe Old Trafford.

⚽ 1. Manchester United.

Diavolii rosii ocupa locul secund in Premier League si pare imposibil sa mai fie ajunsi din urma, mai ales ca au si un meci in minus fata de Chelsea si Leicester. Arata foarte bine si joaca extrem de ofensiv.

Manchester United a castigat duminica pe terenul lui Aston Villa (3-1), un meci pe care l-a inceput prost dar s-a descatusat dupa pauza. Toate cele 3 reusite ale sale au venit in repriza secunda. Are o serie foarte buna de rezultate, cu 14 partide la rand fara infrangere in campionat. Din acest punct de vedere putem juca ponturi pe gazde la biletul zilei cota mare.

United a castigat ultimele 4 partide de acasa in campionat. Trece de 2 goluri marcate in medie la jocurile de pe teren propriu. Ca si probleme de efectiv, o sa mentionez absentele lui Daniel James, Anthony Martial si Phil Jones. De asemenea, Harry Maguire a acuzat ceva probleme la disputa cu Villa si cel mai probabil nu va fi fortat.

⚽ 2. Leicester.

Vulpile vin dupa o mare dezamagire, infrangerea de vineri in fata celor de la Newcastle (2-4). Nimeni nu se astepta sa cedeze toate punctele acasa intr-un meci foarte important.

Leicester a coborat pe locul 4 in Premier League si a fost depasita de Chelsea in clasament. Exceleaza pe faza de atac, dar apararea sa este cea mai modesta din Top 4. Vine dupa 3 partide de GG in campionat, iar eu cred ca acest pariu merge incercat si acum. Trebuie spus ca este o forta pe teren strain si a pierdut doar 2 deplasari din cele 17 de campionat.

Sunt destui absenti si in tabara oaspetilor, care nu pot conta pe James Justin, Wes Morgan, Harvey Barnes si Jonny Evans.

⚽ 3. Manchester United – Leicester intalniri directe.

S-au confruntat deja de 2 ori in acest sezon si am vazut meciuri spectaculoase, de GG si 4+. Tocmai de aceea cred ca trebuie jucat aici ponturi Premier League pe goluri. In tur a fost 2-2, in timp ce Leicester s-a impus in Cupa Angliei (3-1).

⚽ 4. Manchester United – Leicester echipe probabile.

Manchester United (4-3-1-2) : Henderson; Tuanzebe, Lindelof, Bailly, Telles; Matic, McTominay, Van de Beek; Mata; Greenwood, Cavani.
Leicester (3-4-1-2) : Schmeichel; Amartey, Soyuncu, Fofana; Castagne, Ndidi, Tielemans, Thomas; Perez; Iheanacho, Vardy.

⚽ 5. Manchester United – Leicester cote pariuri.

La Betano eu cred ca pot fi destul de profitabile pariurile pe un joc spectaculos, iar cota de 2.02 pentru selectia „Peste 2.5 goluri” mi se pare interesanta. O sa incerc si o cota mai mare, de 3.05 pentru pariul „1 si peste 1.5 goluri”.

⚽ 6. Manchester United – Leicester ponturi pariuri.

Manchester United – Leicester ponturi pariuri

Aceasta partida cred ca poate fi destul de spectaculoasa si ma gandesc la minim 2 reusite pe tabela de scor. Manchester United trece de aceasta cifra ca si medie a golurilor marcate acasa, in timp ce Leicester joaca si ea in general foarte spectaculos. De 2 ori s-au mai confruntat aceste formatii in sezonul actual si de fiecare data am vazut GG. Asta ma face pe mine sa aleg intervalul 2-4 reusite .

Ultimele 3 dispute directe s-au incadrat in intervalul mentionat. De asemenea, 4 din anterioarele 5 jocuri de campionat pentru United au avut intre 2 si 4 goluri. Nu cred sa se marcheze mai mult, asta pentru ca echipele se vor resimti din punct de vedere fizic in urma programului incarcat.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Manchester United – Leicester
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.66 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: