Manchester United – Villarreal ponturi pariuri 29.09.2021

Scris de Zamfi29/09/2021

Old Traford va gazdui miercuri cu incepere de la ora 22:00 partida dintre Manchester United si Villarreal din cadrul grupei F a UEFA Champions League. Digi Sport 3, Look Sport si Telekom Sport vor transmite aceasta intalnire si ne asteptam la un spectacol fotbalistic in prim plan fiind, evident Cristiano Ronaldo.

Manchester United

Forma de moment nu este tocmai buna pentru ca a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri jucate, unul in cupa cu West Ham, in Premier League, acasa cu Aston Villa si unul in Liga Campionilor in deplasarea de la Young Boys.

Are cateva absente pentru acest duel cu spaniolii, astfel ca Diallo, Rashford, Shaw si Wan-Bissaka nu vor face parte din planurile lui Solskjaer, insa chiar si in aceste conditii, United are un lot super valoros si nu cred ca va avea prea mari probleme in a castiga partida.

Dupa infrangerea surprinzatoare din Elvetia din prima runda de Champions League, United are nevoie de un joc solid pentru a obtine cele 3 puncte. In urmatoarea etapa va juca tot pe teren propriu, impotriva italienilor de la Atalanta.

Villarreal

E neinvinsa in actuala stagiune de La Liga, avand 8 puncte obtinute in 6 runde; 5 remize si 1 victorie. Unica victorie din acest sezon in toate competitiile a venit chiar runda precedenta, in intermediara, reusind sa castige in fata lui Elche cu scorul de 4:1. In ultima runda a reusit sa obtina un punct in deplasrea de la Real Madrid.

In prima runda din grupa de Champions League a terminat la egalitate 2-2 in fata Atalantei, reusind sa intoarca scorul dupa ce a fost condusa inca din minutul 6, insa pana la final italienii au marcat prin Gosens in minutul 83.

Francisc Coquelin a primit cartonas rosu in acel duel si va lipsi in meciul de pe Old Traford. Foyth si Gerard Moreno sunt accidentati, iar Dani Raba si Chukwueze sunt incerti pentru aceasta partida.

Intalniri directe

Ultimul duel direct intre cele doua cluburi a avut loc pe 26.05.2021 in finala Europa League, partida incheiata 1-1 in timpul regulamentar de joc si castigata dramatic de Villarreal dupa executarea loviturilor de departajare. In rest s-au mai jucat inca 4 partide oficiale, toate terminate cu acelasi scor 0-0.

X final are o cota foarte mare, dar analizand rezultatele directe pare unul dintre cele mai bune ponturi pariuri Champions League.

Manchester United – Villarreal echipe probabile

Manchester United (4-2-3-1): de Gea – Shaw, Maguire, Varane, Wan-Bissaka – Fred, McTominay – Pogba, Fernandes, Greenwood – Ronaldo.

Villarreal(4-3-3): Rulli; Pedraza, Moreno, Albiol, Torres – Capoue, Parejo, Trigueros – Danjuma, Alcacer, Pino.

Manchester United – Villarreal cote pariuri

In oferta casei de pariuri sportive Betano, pronosticul 1 pauza/1 final are cota de 2.30, iar Cristiano Ronaldo marcheaza oricand in meci este cotat la 1.80.

Manchester United – Villarreal ponturi pariuri

Manchester United – Villarreal ponturi pariuri

United are un lot mult mai valoros cu jucatori dinamici ce construiesc bine faza de atac si contraatac. Cred ca nu va avea probleme in a castiga aceasta partida avand in vedere ca au nevoie urgenta de victorie, dupa ce a pierdut surprinzator in prima runda cu Young Boys. Evident ca de la Ronaldo se asteapta golurile insa Pogba, Fernandes si Greenwood pot pune si ei multe probleme la poarta spaniolilor.

De partea cealalta, ”submarinul galben” joaca destul de inchis in ultima vreme, remizand 0-0 in deplasare cu Mallorca si Real Madrid. Are mai multi jucatori indisponibili pentru acest duel si probabil va face cu greu fata atacurilor lui United, care arata excelent pe faza ofensiva.

Asadar, voi merge pe un pronostic combinat mizand pe victoria lui Manchester, dar si pe faptul ca vom avea cel putin 2 reusite in meci.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Manchester United – Villarreal
Pronostic: 
1& peste 1.5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: