Marseille – Lens ponturi pariuri 26.09.2021

Scris de Red26/09/2021

Este o confruntare intre 2 echipe care au inceput foarte bine acest sezon din Ligue 1 si cred ca va fi un meci destul de spectaculos. O vad pe Marseille favorita sa se impuna pentru ca joaca pe teren propriu, dar mai sigur mi se pare un pariu pe goluri aici. Partida va incepe duminica seara la ora 21:45. Vezi mai jos recomandarea mea.

Marseille

A jucat foarte bine pana in acest moment in campionat pentru a in 6 meciuri a strans 14 puncte si astfel este pe locul 2. A marcat 12 goluri si a primit 5.

De notat faptul ca are 2 meciuri mai putin jucate fata de PSG si pana acum este neinvinsa si asta cred ca spune destul de multe.

Dimitri Payet este accidentat si nu va face parte din lot. De asemenea, Arkadiusz Milik este incert.

Lens

Confirma si in acest inceput de sezon, la fel cum a facut-o si in cel precedent, pentru ca in 7 meciuri a acumulat 12 puncte si astfel este pe locul 6. A marcat 11 goluri si a primit 8.

Are o singura infrangere pana in acest moment, venita chiar in ultima etapa, 0-1 pe teren propriu in compania lui Strasbourg.

Coretin Jean este accidentat si nu va face deplasarea. De asemenea, va lipsi si Kevin Danso acesta fiind suspendat.

Intalniri directe

Get's Bet Online o da usor favorita pe Marseille in aceasta partida, insa aceasta are o singura victorie in ultimele 4 meciuri oficiale. De aceea prefer sa merg pe goluri. Ultima data au jucat in luna februarie atunci cand a fost 2-2 pe terenul lui Lens.

Marseille – Lens echipe probabile

Marseille (3-4-2-1): Lopez – Peres, Gonzalez, Saliba – Fuente, Gueye, Kamara, Lirola – Under, Guendouzi – Dieng.

Lens (3-4-1-2): Leca – Gradit, Wooh, Medina – Clauss, Doucoure, Cahuzac, Machado – Kakauta – Kalimuendo, Sotoca.

Marseille – Lens cote pariuri

Daca esti in cautare de predictii pariuri trebuie sa mizezi si pe aceasta confruntare fiindca ma astept sa fie un joc spectaculos. Imi place cota de 1.80 pentru peste 2.5 goluri sau cota de 1.70 pentru GG.

Marseille – Lens ponturi pariuri

Marseille – Lens ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si la inceput, cred ca va fi un joc spectaculos pentru ca ambele formatii sunt in forma buna in acest inceput de sezon si impresioneaza mai ales din punct de vedere ofensiv. De aceea am ales sa pariez pe goluri.
Marseille a jucat 3 meciuri pana acum pe teren propriu si toate au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in toate cele 3 deplasari ale lui Lens.
Si meciurile directe au fost spectaculoase asa ca sunt de parere ca se vor inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Marseille – Lens
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: