Marseille – Manchester City ponturi pariuri 27.10.2020

Scris de Johnny27/10/2020

Etapa a doua a grupei C din Champions League programeaza marti seara duelul dintre Marseille si Manchester City. Acesta va incepe de la ora Romaniei 22:00 si are loc pe Stade Velodrome.

Marseille Manchester City Cote Pariuri 27102020

⚽ 1. Marseille

In prima etapa a avut o prestatie modesta si a fost invinsa in deplasare cu 0-1 de catre Olympiakos. Acum are o misiune chiar si mai dificila, in ciuda faptului ca joaca acasa. Trebuie sa inceapa sa stranga puncte daca doreste sa aiba sperante la locul doi. In ultima etapa din Ligue 1 a jucat la Lorient si s-a impus cu 1-0. Are 15 puncte obtinute in cele opt etape de campionat si este pozitionata pe locul patru.

Payet a fost menajat in partida de la Lorient, iar acum va reveni in primul 11. Andrei Villas-Boas are de altfel tot lotul la dispozitie pentru duelul de marti.

⚽ 2. Manchester City

A inceput bine noua editie a competitiei, cu un 3-1 obtinut acasa in fata lui Porto. A fost condusa in acel duel inca din minutul 14, insa pana la urma a reusit sa intoarca scorul si sa se impuna fara probleme. In campionat are un start ceva mai ezitant de stagiune si e clasata doar pe locul 13. In cele cinci partide de Premier League disputate a obtinut doar doua succese. Sambata a jucat pe terenul lui West Ham si a scos doar o remiza.

Aguero s-a accidentat in partida din weekend si s-ar putea sa lipseasca marti. Problemele din atac s-ar accentua, asta pentru ca si Gabriel Jesus e indisponibil. Medy si Fernandinho sunt accidentati, insa s-ar putea sa revina Laporte si Ake.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii se afla la prima confruntare directa.

⚽ 4. Marseille – Manchester City echipe probabile

Marseille (3-4-3): Mandanda – Caleta-Car, Gonzalez, Balerdi – Sakai, Kamara, Rongier, Amavi – Thauvin, Benedetto, Payet.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Dias, Laporte, Zinchenko – Rodri, Gundogan, De Bruyne – Torres, Sterling, Foden.

⚽ 5. Marseille – Manchester City cote pariuri

Marseille Manchester City Cote Pariuri

⚽ 6. Marseille – Manchester City ponturi pariuri

Marseille – Manchester City ponturi pariuri

In acest sezon City n-a mai practicat un fotbal atat de spectaculos precum ne-a obisnuit in ultimii ani. Pe langa asta, cetatenii au si probleme de efectiv in linia de atac pentru aceasta confruntare, Aguero si Jesus urmand a fi cel mai probabil amandoi indisponibili. City se deplaseaza pe terenul unei echipe care provine dintr-un campionat a caror echipe se apara bine.

Marseille e capabila sa se tina bine in aparare si cel mai probabil va adopta o tactica mai pragmatica. Ma astept ca oaspetii sa aiba probleme in a sparge defensiva adversa si probabil nu vom avea parte de prea multe reusite. Cota pe 0-3 goluri mi se pare foarte buna, de aceea mizez pe acest pont.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Marseille – Manchester City
Pronostic: 
0-3 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: