Marseille – Porto ponturi pariuri 25.11.2020

Scris de Red25/11/2020

Marseille este dezamagirea grupei pana in acest moment pentru ca nu numai ca nu a obtinut puncte, nici macar nu a reusit sa inscrie. De partea cealalta, Porto are sanse foarte mari sa prinda locul 2. Voi miza pe goluri in aceasta confruntare si sunt foarte increzator ca pontul va fi castigator. Vezi mai jos recomandarea mea.

Marseille

A jucat cat se poate de slab pana in acest moment in grupa C pentru ca in 3 partide nu a resit sa obtina nici macar un punct. Mai ingrijorator este faptul ca nu a reusit sa inscrie si a primit nu mai putin de 7 goluri.

A inceput cu o infrangere 1-0 in deplasarea de la Olympiakos, apoi a pierdut 0-3 pe teren propriu cu Manchester City, iar la Porto a pierdut tot cu 3-0.

Un lucru foarte bun este faptul ca toti jucatorii sunt apti din punct de vedere fizic si ma astept sa fie aliniat cel mai puternic prim' 11 in cautarea obtinerii primelor puncte.

Porto

A jucat bine pana in acest moment in grupa C pentru ca dupa 3 partide este pe locul 2 cu 6 puncte stranse. A marcat 6 goluri si a primit 3.

A inceput cu o infrangere 3-1 in deplasarea de la City chiar daca a facut un joc foarte buna, apoi a urmat victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu Olympiakos, iar tot acasa a reusit sa o invinga pe Marseille cu 3-0.

Mouhamed Mbaye si Ivan Marcano sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea o problema destul de mare va fi daca va lipsi fundasul Pepe, acesta fiind incert.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, predominant in Liga Campionilor insa numai o data recent. Este vorba de partida tur atunci cand Porto s-a impus cu 3-0 pe teren propriu.

Marseille – Porto echipe probabile

Marseille (4-5-1): Mandanda – Amavi, Caleta Car, Gonzalez, Sakai – Thauvin, Sanson, Kamara, Rongier, Payet – Benedetto.

Porto (4-4-2): Marchesin – Manafa, Mbemba, Sarr, Sanusi – Corona, Oliveira, Uribe, Otavio – Diaz, Marega.

Marseille – Porto ponturi pariuri

Marseille – Porto ponturi pariuri

Marseille nu a facut o figura prea frumoasa pana in acest moment in grupa insa cred ca acum este momentul sa rupa blestemul si sa inscrie primele goluri, mai ales ca inca are sanse chiar la locul 2. Ma astept ca in aceasta confruntare sa reuseasca sa inscrie 1-2 goluri.
Porto a jucat foarte bine pana in acest moment si a reusit sa inscrie in toate meciurile, inclusiv in deplasarea de la City. De aceea o vad capabila sa marcheze si acum macar un gol.
Este un meci decisiv pentru ambele formatii, de aceea cred ca ambele vor ataca in cautarea celor 3 puncte. De aceea sunt de parere ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Marseille – Porto
Pronostic: 
3+
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: