Rebeka Masarova – Ana Bogdan ponturi pariuri 30.08.2021

0

Ana Bogdan o va intalni in primul tur de la US Open pe tanara jucatoare din Spania, Rebeka Masarova, de doar 16 ani, invingatoare lui Jaqueline Cristian din ultimul tur al calificarilor. Partida dintre cele doua va putea fi urmarita luni, in jurul orei 22:00 in direct pe Eurosport.

1. Rebeka Masarova

Jucatoarea in Spania, in varsta de doar 16 ani, ocupa in prezent locul al 231-lea WTA, fiind o speranta a tenisului spaniol in urmatorii ani.

Pana in calificarile acestui turneu, Masarova a disputat doar turnee de nivel ITF, reusind sa si castige in luna iulie un astfel de turneu, disputat in Spania.

In calificarile turneului de la US Open, Rebeka Masarova a castigat 2 dintre cele 3 partide in set decisiv, obtinand astfel cea mai importanta performanta a carierei.

2. Ana Bogdan

Jucatoarea din Romania, in varsta de 28 de ani, se afla in prezent pe locul 106 WTA, coborand din nou din prima suta WTA.

In ultima perioada a disputat doar meciuri pe zgura, din luna aprilie a participat doar la Wimbledon pe o alta suprafata decat cea rosie lenta.

Pe hard a luat parte doar la turneul de la Chicago de saptamana trecuta, insa in turul secund impotriva Varvarei Gracheva a avut probleme musculare si a fost nevoita sa abandoneze in setul secund.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Ana Bogdan este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.65, iar o victorie a Rebekai Masarova poate fi jucata la cota de 2.25.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.62., in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.22.

5. Rebeka Masarova – Ana Bogdan ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.9%
Castigate: 9/17
Rebeka Masarova a aratat un joc dezinvolt impotriva lui Jaqueline Cristian, insa Ana Bogdan va fi cea mai experimentata adversara de pana acum, iar meciul va fi mult mai dificil pentru Masarova. Consumul fizic a fost unul accentuat pentru tanara jucatoare din Spania, cu 2 meciuri din 3 decise in set decisiv in doar cateva zile, in timp ce Ana Bogdan ar trebui sa fie proaspata din punct de vedere fizic. Astfel, ma astept ca romanca sa domine aceasta partida, parand un meci facil pentru un prim tur la US Open, calificandu-se fara prea mari probleme in turul secund.

Rebeka Masarova - Ana Bogdan
Pronostic: Ana Bogdan Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here