Mauritania – Tunisia ponturi pariuri 02.07.2019

0

In ultima runda a fazei grupelor de la Cupa Africii, toate cele 4 selectionate care fac parte din Grupa E au sanse la calificarea in optimi. Doua dintre acestea, Mauritania si Tunisia, se intalnesc pe Stadionul “Suez”, din Suez, Egipt, intr-o confruntare care va incepe de la ora 22:00. Te invit sa descoperi mai joc ce pronostic am ales la acest joc.

Mauritania–Tunisia-03072019

? 1. Mauritania

Este ultima clasata in Grupa E, avand 1 singur punct si un golaveraj negativ, cu 1 singur gol marcat si 4 primite. A pierdut primul joc din grupa, cel cu Mali, scor 4:1, reusind sa incheie la egalitate meciul 2, cu Angola, scor 0:0.

A obtinut astfel primul punct din istoria participarilor la turneul final, jucand de la egal la egal cu adversara, selectionata Angolei.

? 2. Tunisia

Ocupa pozitia secunda, avand doar 2 puncte, cu 2 mai putin decat liderul Mali. Sta mai bine la capitolul golul inscrise decat ocupanta locului 3, Angola, avand 2 goluri marcate si 2 primite.

A incheiat ambele partide din grupa cu acelasi scor, 1:1. Mai intai a remizat cu Angola, meci in care izbutise deschiderea scorului, pentru ca in meciul 2 sa fie ea cea care a revenit dupa ce s-a vazut condusa.

Mijlocasii Ben Mohammed si Chaalali sunt indisponibili pentru acest joc, primul fiind accidentat, in timp ce cel de-al doilea e suspendat, conform Yahoo! News.

? 3. Intalniri directe

Cele doua echipe s-au mai intalnit in campaniile de calificare la Cupa Mondiala, cea din 2002 si cea din 2018 si intr-un meci amical disputat in anul 2016, incheiat cu scorul de 0:0.

In toate cele 4 partide care au contat pentru calificarea la Cupa Mondiala, Tunisia a reusit sa se impuna.

? 4. Mauritania – Tunisia echipe probabile:

  • Mauritania (4-4-2): Brahim Souleymane; Bakary Ndiaye, Aly Abeid, Abdoul Ba, Haruna Abou Demba; Khassa Camara, Mohammed Delah Yaly, El Hacen El Id, Ibrahima Coulibaly; Ismail Diakite, Adama Ba.
  • Tunisia (4-4-1-1): Hassen; Kechrida, Bronn, Maria, Haddad; Badri, Karim Aouadhi, Schrie, Sliti; Khazri; Kheniss.

? 5. Date statistice

  • Tunisia are 3 victorii in ultimele 5 jocuri, 1.55 e cota pentru victorie Tunisia.
  • 4 din ultimele 5 jocuri disputate de Mauritania au fost cu cu cel putin 4 goluri marcate, 4.40 e cota pentru peste 3.5 goluri.
  • Totodata, 4 din ultimele 5 partide ale ambelor selectionate s-au incheiat cu goluri marcate de ambele formatii, 2.30 e cota pentru ambele echipe inscriu, Da.

? 7. Mauritania – Tunisia ponturi pariuri

Cred ca Tunisia isi doreste sa continue la acest turneu, motiv pentru care pontul meu pentru acest joc va fi victorie Tunisia.

Astfel, ma astept ca tunisienii sa joace la victorie acest joc, in fata unei selectionate mult mai slab cotata, care a incasat 4 goluri in primul joc, cel cu Mali.

Mai mult de atat, Tunisia inregistrase 3 victorii inainte de turneul final, cu Irak, Croatia si Burundi, victorii care indica faptul ca Tunisia e capabila sa castige acest joc si sa ocupe una dintre primele 2 pozitii din cadrul Grupei E.

chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44

Mauritania - Tunisia
Pronostic: 2Cota: 1.55Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here