Mechelen – Anderlecht ponturi pariuri 09.08.2020

Scris de Radu Oprea08/08/2020

Pe arena Achter de Kazerne are loc confruntarea Mechelen – Anderlecht. La aceasta partida v-am pregatit cateva informatii pe care eu le vad destul de utile. Totodata, vin si va propun un pronostic cu o cota destul de buna in opinia mea.

Mechelen Anderlecht Cote Pariuri 09082020

⚽1. Mechelen

Campionatul trecut l-a incheiat pe pozitia a 6-a, iar dupa 29 de etape parcurse stransese 44 de puncte. A fost la egalitate cu Genk, ca a fost pe 7 si la 5 puncte distanta de Standard Liege, a 5-a clasata. A inscris in ultimele 6 jocuri oficiale si in 3 dintre ele nu a primit gol.

In pauza competitionala a fost implicata in 6 amicale si tot ce a putut sa obtina a fost o remiza, asadar nu a aratat deloc bine. Acasa in editia trecuta de prima liga belgiana a pierdut 5 din cele 15 dueluri avute, deci nu este o nuca prea tare.

Goalkeeperul Yannick Thoelen si-a rupt ligamentele incrucisate de la unul dintre genunchi si de aceea este anuntat ca fiind indisponibil. Maxime De Bie, un jucator care poate evolua atat in fata apararii cat si fundas central este de asemenea accidentat.

⚽2. Anderlecht

Vine dupa un sezon ratat pentru ca a terminat abia pe locul al 8-lea. Dupa 29 de runde a adunase 43 de puncte si era la unul distanta de adversara de acum si avea 7 in plus fata de Zulte Waregem. In ultimele 3 meciuri oficiale a marcat si in total a incasat doar un gol.

In pregatiri a avut 5 partide amicale si au fost 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate, asadar a fost destul de inconstanta. Arata bine inainte de oprirea campionatului pentru ca venea dupa 3 succese clare, toate la diferenta de minim 3 goluri.

Capitanul antrenor Vincent Kompany este accidentat si de aceea va sta doar pe banca. Faptul ca in rest tot lotul este valid ma face sa spun ca daca sunteti in cautare de ponturi pariuri astazi, cel pe care-l propun la aceasta disputa ar trebui luat in calcul.

⚽3. Intalniri directe

Mechelen este neinvinsa in precedentele 3 confruntari cu aceasta oponenta. Ultima data cand a fost in postura de gazda s-a impus cu scorul de 2-0 prin reusitele lui Hairemans si Vranckx, ambele venite dupa pauza.

⚽4. Mechelen – Anderlecht echipe probabile:

Mechelen (3-4-3): Coucke – Bateau, Bijker, Bushiri – Vranckx, Rob Schoofs, J. Van Damme, Issa Kabore – N. Storm, Togui, Hairemans.
Anderlecht (4-3-3): H. van Crombrugge – M. Murillo, Kana, Luckassen, Cobbaut – Sardella, J. Trebel, Doku – Amuzu, Dimata, Vlap.

⚽5. Mechelen – Anderlecht cote pariuri

Mechelen Anderlecht Cote 09082020

⚽6. Mechelen – Anderlecht ponturi pariuri

Mechelen – Anderlecht ponturi pariuri

Anderlecht vine dupa un sezon slab si cu siguranta dorinta de revansa este foarte mare. De aceea, ma astept ca jucatorii sa intre foarte motivati pe gazon. Lotul ei este cu mult mai valoros decat al adversarei, iar asta ar trebui sa se vada.

Formatia din capitala Belgiei are nevoie de un start bun de campionat care sa dea un moral bun. Inainte de oprirea campionatului echipa arata bine si avusese 3 victorii foarte clare, 6-1, 3-0 si 7-0. Asta cred eu ca le-a dat ceva avant lui Michel Vlap si companiei.

Mechelen nu a aratat deloc bine in amicalele din pauza competitionala dupa cum am prezentat putin mai sus. Nu a reusit sa marcheze in niciuna dintre aceste 6 dispute, iar daca nu o va face nici acum, sansele sa fie invinsa sunt foarte mari.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Mechelen – Anderlecht
Pronostic: 
victorie Anderlecht
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: