Daniil Medvedev – Novak Djokovic ponturi 18.11.2022

Scris de Tennis.tipster.9218/11/2022
1
3.85
X
0.00
2
1.35
Daniil Medvedev
Novak Djokovic
COTA PONT
1.60

Ultimul duel din faza grupelor, intre Daniil Medvedev si Novak Djokovic va fi doar unul de palmares, sarbul fiind deja castigator in grupa, in timp ce rusul Medvedev este deja eliminat. Duelul dintre cei doi este programat vineri la ora 15:00 si va putea fi urmarit in direct pe Eurosport 2.

Daniil Medvedev

  • Cum am mai spus-o si in avancroncile precedente, se pare ca Daniil Medvedev nu a mai putut tine acelasi ritm ridicat de joc precum ne-a obisnuit in circuit.
  • Dupa ce a castigat primul set cu Andrey Rublev, Medvedev a fost dominat destul de copios de acesta, pierzand in final in tiebreak-ul setului decisiv.
  • Acelasi rezultat l-a inregistrat si cu Stefanos Tsitsipas, intr-un meci foarte lung, decis tot in tiebreak-ul setului decisiv.

Novak Djokovic

  • Sarbul a jucat putin in acest an, insa atunci cand a fost prezent pe teren, a demonstrat ca inca mai are multe de spus in lumea tenisului.
  • In primul meci de la Torino a trecut cu 2-0 la seturi de Andrey Rublev, meci in care a aparat o singura minge de break.
  • Cu Andrey Rublev am avut doar un set echilibrat, Djokovic castigand setul la prima minge de break, iar al 2-lea set a fost castigat foarte clar.

Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 11 ori, scorul fiind 7-4 in favoarea lui Novak Djokovic. Ultima confruntare a avut loc in aceasta toamna la Astana, cand Medvedev a abandonat dupa al 2-lea set.

Cote pariuri

O victorie in minimum de seturi obtinuta de Novak Djokovic poate fi jucata la o cota de 1.87 la Betano.

Daniil Medvedev – Novak Djokovic ponturi pariuri

Novak Djokovic este clar cel mai in forma jucator din acest turneu, dovada facand primele 2 meciuri dominate cu multa autoritate. Sarbul joaca de obicei excelent in acest turneu, in timp ce Medvedev a fost invins in ambele meciuri din aceasta saptamana.
Rusul a pierdut de fiecare data in tiebreak-ul setului decisiv, fiind un mare luptator si cu siguranta va incerca totul si impotriva lui Djokovic. Chiar daca pe alocuri va fi un meci echilibrat, precum ultimul duel direct, il vad Djokovic mare favorit la victorie, continuand seria excelenta de pana acum.
Daniil Medvedev – Novak Djokovic
Pronostic: 
Novak Djokovic & Peste 17.5 game-uri
Cota: 
1.60 @

Daniil Medvedev – Novak Djokovic ponturi pariuri

Suprafata foarte rapida de aici de la Torino favorizeaza jucatorii cu serviciul puternic si tocmai de aceea s-au inregistrat multe meciuri cu numar ridicat de asi pana acum.

Chiar si sarbul care, de regula. se situeaza la circa 2 asi/set in meciurile pe hard, a reusit 12 asi in meciul cu Rublev desi acesta a fost destul de scurt.

Medvedev nu mai are nicio miza la acest turneu si poate tocmai asta il va face sa joace relaxat si sa-i intre loviturile. Anticipez un meci echilibrat in care fiecare va face legea cu serviciul.

In conditiile astea, Nole poate sa puna peste 5.5 asi, a aratat deja ca e in forma la serviciu si faptul ca rusul nu mai are miza, probabil nu se va arunca dupa fiecare minge sa o agate.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Daniil Medvedev – Novak Djokovic
Pronostic: 
Djokovic peste 5.5 asi
Cota: 
3.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: