Daniil Medvedev – Rafael Nadal ponturi pariuri 21.11.2020

0

Iată că am ajuns și în faza semifinalelor de la Turneul Campionilor, unde vom avea parte de un duel foarte interesant și totodată echilibrat, între Daniil Medvedev și Rafael Nadal. Bookmakerii îl dau drept ușor favorit pe rus, însă merită să vedem ce replică va oferi ibericul Rafa. Partida va putea fi urmărită în direct pe unul din canalele Eurosport. Cel care se va impune își va asigura un cec în valoare de 344,000 euro.

Medvedev Nadal Cote Pariuri 21112020

1. Daniil Medvedev

Aflat la cea de-a doua participare la această competiție, rusul a oferit o cu totul altă atitudine față de anul trecut, dar și un joc complet diferit. Dacă în 2019 a pierdut toate meciurile din faza grupelor, la această ediție a reușit 2 victorii din 2 meciuri disputate (la momentul publicării acestui articol, nu se disputase partida cu Schwartzman).

Astfel, Daniil a confirmat forma bună arătată în ultima perioadă, având în vedere că a venit la ATP Finals după ce câștigase turneul Masters de la Paris.

Medvedev a jucat excelent în primele 2 partide ale Grupei Tokyo 1970, luând în calcul faptul că și-a pierdut o singură dată serviciul în 2 meciuri, iar împotriva lui Djokovic a oferit o singură șansă de break, salvată.

2. Rafael Nadal

Ibericul revine în semifinale după 5 ani, având în vedere că la ultimele participări (2017 și 2019), a fost eliminat încă din faza grupelor.

La ediția din acest an, Rafa a câștigat 2 meciuri din 3 disputate, reușind să-i învingă pe Andrey Rublev și Stefanos Tsitsipas, pierzând în fața lui Thiem. De altfel, ultima partidă din grupa London 2020 a fost și cea mai importantă, fiindcă cel care reușea se impună dintre el și Tsitsipas, obținea calificarea în semifinale.

Nadal n-a câștigat niciodată Turneul Campionilor, fiind printre puținele competiții care îi lipsesc din palmaresul impresionant, așa că va fi interesant să vedem dacă va reuși acest lucru în 2020.

3. Întâlniri directe

Semifinala de la ATP Finals va consemna cea de-a 4-a confruntare directă dintre cei doi tenismeni, Rafa conducând detașat la acest capitol, 3-0. Ultima oară s-au întâlnit anul trecut, chiar în cadrul acestui turneu, când Nadal a câștigat cu 6-7, 6-3, 7-6.

4. Date statistice

Având în vedere că în 2 din 3 meciuri jucate unul împotriva celuilalt, a fost nevoie de set decisiv, cota pentru 3 seturi în meci este 2.20.

Da click AICI si ai bonus pana la 1.000 RON la prima depunere!

5. Daniil Medvedev – Rafael Nadal cote pariuri

Medvedev Nadal Cotee Pariuri 21112020

6. Daniil Medvedev – Rafael Nadal ponturi pariuri

ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 45.2%
Castigate: 19/42
Cu toate că este considerat outsider de către casele de pariuri, am mizat pe victoria spaniolului Nadal în această semifinală. Este jucătorul cu mai multă motivație, fiindcă n-a câștigat acest turneu niciodată, chiar dacă a mai participat de 9 ori până acum.

Totodată, Rafa are avantajul psihologic în fața lui Medvedev, fiindcă a câștigat toate cele 3 confruntări directe până acum, demonstrând că știe cum să anihileze stilul de joc al rusului.

Mai mult decât atât, Daniil va fi mult mai obosit decât ibericul, fiindcă spre deosebire de el, Nadal a avut o zi de pauză și astfel a putut să se recupereze după meciul cu Tsitsipas.

Daniil Medvedev - Rafael Nadal
Pronostic: Victorie NadalCota: 2.12

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here