Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri 19.02.2021

0

Favoriții cu numerele 4 și 5, Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas, se vor duela pentru a ajunge în premieră în finala de la Australian Open, într-o partidă ce ne va oferi show total. Va fi ultima semifinală, așadar merită să vedem cine va fi cel care va reuși să ajungă în ultimul act al acestui Grand Slam.

Medvedev Tsitsipas Cote Pariuri 18022021

1. Daniil Medvedev

Arătând constanță din primul tur și până în sferturi, Daniil a avut un singur meci cu ceva dificultăți, în fața lui Krajinovic, unde a trebuit să ajungă în setul decisiv pentru a se impune.

Înafară de Krajinovic, Medvedev a trecut în minimul de seturi de Pospisil, Carballes Baena, McDonald și Rublev, ajungând astfel pentru prima dată în semifinalele Grand Slamului de pe teritoriul Australiei.

Cu ajutorul acestor victorii, rusul a atins o bornă impresionantă și anume 9 victorii din tot atâtea meciuri jucate în debutul acestui an, după ce la ATP Cup și-a câștigat toate partidele.

2. Stefanos Tsitsipas

Cu toate că a fost condus cu 2-0 la seturi de către Rafael Nadal în sferturile de finală, grecul a reușit o revenire spectaculoasă și s-a impus în fața ibericului cu scorul de 3-6, 2-6, 7-6, 6-4, 7-5.

Gilles Simon, Kokkinakis, Ymer și Berrettini (prin neprezentare) au fost tenismenii eliminați de Stefanos până la faza sferturilor, acesta cedând set doar în cel de-al doilea tur.

Nu este pentru prima oară când Tsitsipas se află în semifinalele de la Australian Open, reușind această performanță și în 2019, când același Nadal l-a eliminat într-o manieră categorică.

Având în vedere că nu a pierdut niciun meci în acest an, unul din ponturile tenis are poate fi încercat pentru acest meci este: victorie Tsitsipas.

3. Intâlniri directe

Nu mai puțin de 6 confruntări directe au avut loc până în prezent între Daniil și Stefanos, rusul conducând cu lejeritate la acest capitol, scor 5-1. Cel mai recent duel a avut loc în 2019, la Masters Cup, unde grecul s-a impus în 2 seturi.

4. Cote pariuri

Pentru un meci cu minim 10 game-uri disputate în primul set, cota oferită de bookmakeri este 1.55.
De asemenea, regăsim în ofertă cota 1.95 pentru minim 2 seturi câștigate de Tsitsipas.

Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 55.3%
Castigate: 26/47
Mizez cu încredere ridicată pe victoria rusului în această semifinală, la o diferență de cel puțin 4 game-uri, fiind în acest moment jucătorul care are prima șansă.

În primul rând, acesta are un avantaj psihic în fața adversarului din penultimul act, având în vedere că l-a învins aproape „pe unde l-a prins”, conducând cu 5-1 la capitolul confruntări directe.

În al doilea rând, Medvedev este mai odihnit decât Tsitsipas, luând în considerare că în sferturi Daniil a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune, în timp ce grecul a stat puțin peste 4 ore pentru a-l învinge în 5 seturi pe Nadal.

În ultimii 2 ani, Daniil a jucat din ce în ce mai bine, se apropie cu lejeritate de top 3 ATP și cred că își va respecta statutul de favorit în această semifinală și va obține pentru prima dată „biletele” pentru finala de la AO.

Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas (ora 11:00)
Pronostic: -3.5 game-uri MedvedevCota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 2966%+382.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here