Daniil Medvedev – Botic Van De Zandschulp ponturi 07.09.2021

0

Una dintre prezentele absolut surprinzatoare in faza sferturilor de finala in proba masculina de la US Open este olandezul Botic Van De Zandschulp, care insa va avea un test aproape imposibil in aceasta faza impotriva rusului Daniil Medvedev. Meciul este programat in cursul zilei de marti si va putea fi urmarit integral pe canalele Eurosport.

1. Daniil Medvedev

Jucatorul din Rusia, in varsta de 25 de ani, se afla in prezent pe locul secund in clasamentul ATP, ocupand aceasta pozitie de un timp foarte indelungat.

Daniil Medvedev a avut un sezon de hard american excelent, adjudecandu-si titlul de la Toronto, in timp ce la Cincinnati a fost invins de Andrey Rublev in semifinale.

In acest turneu este fara set pierdut, invingand jucatori precum Richard Gasquet sau Kei Nishikori extrem de clar.

2. Botic Van De Zandschulp

Jucatorul din Olanda, in varsta de 25 de ani, ocupa in prezent locul 117 in clasamentul ATP, urmand sa intre in top 100 dupa acest turneu.

Cele mai multe apariti in acest sezon le-a avut in circuitul Challenger, turnee in special de zgura, insa este un jucator foarte talentat.

Venit din calificari, Botic Van De Zandschulp a invins jucatori de top 10 precum Casper Ruud sau Diego Schwartzman, increderea sa fiind la cote extrem de ridicate.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie a lui Daniil Medvedev cu mai putin de 18.5 game-uri , avem cota 1.85.
Ambii jucatori sunt extrem de eficienti in spatele propriului serviciu, iar pentru un meci cu mai mult de 27.5 game-uri avem o cota de 1.65.

5. Daniil Medvedev – Botic Van De Zandschulp ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.5%
Castigate: 8/13
Cu siguranta Daniil Medvedev este favoritul cert al acestei intalniri, insa preconizez un inceput de meci echilibrat, in care olandezul va porni cu o incredere mare in jocul sau. Ambii jucatori au servicii eficiente, castigandu-si cu usurinta game-urile de serviciu in turneu. Astfel ca am ales o cota atractiva pentru ca primul act sa aiba peste 8.5 game-uri, ceea ce inseamna ca niciunul dintre cei doi nu isi va pierde serva de 2 ori.

Daniil Medvedev - Botic Van De Zandschulp
Pronostic: Peste 8.5 game-uri in primul set Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 69.6%
Castigate: 39/56
O limita care o poate depasi Medvedev singur daca are o zi buna la serviciu. In plus, daca Zandschulp va reusi sa tina echilibrata macar o parte din meci, sansele la asi cresc considerabil.

Nici olandezul nu sta rau la numarul de asi reusiti, are o medie de aproape 3 asi pe set si poate sa contribuie si el la reusita pariului cu 3-4 asi reusiti intr-un meci finalizat in minim de seturi.

In opinia mea, sunt sanse foarte mari ca aceasta limita sa fie depasita usor, ambii jucatori au aratat pana acum o forma buna la serviciu si la o medie de 4-5 asi reusiti pe set, pontul va fi castigator cu usurinta.

Botic Van De Zandschulp - Daniil Medvedev
Pronostic: peste 13.5 asi Cota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here