Metz – Bordeaux ponturi pariuri 06.01.2021

Scris de Zamfi05/01/2021

Stade Municipal Saint-Symphorien va gazdui Miercuri de la ora 20:00, partida dintre Metz si Bordeaux, duel ce se regaseste in calendarul etapei cu numarul 18 din Ligue 1.

La centru se va afla arbitrul Antony Gautier si vom putea urmari aceasta intalnire in transmisiune directa pe canalul TV Look Sport.

V-am pregatit un pont exclusiv pe prima repriza a acestui eveniment, care poate fi combinat si cu alte pronosticuri ale colegilor mei.

⚽ 1. Metz.

Formatia antrenata de Frederic Antoneti, se claseaza pe pozitia a 10-a in Ligue 1, unde dupa 17 runde disputate a acumulat 23 puncte cu un golaveraj de 19:17, dar in aceasta partida nu se va putea baza pe serviciile principalului marcator Ibrahima Niane, acesta fiind accidentat.

Pe Metz o asteapta un joc destul de greu pentru ca pe lista absentiilor mai sunt si alte nume, precum Cabit, Nguette, Pajot, Udol si Doram, toti avand probleme medicale.

In meciurile de acasa Metz a acumulat 13 puncte obtinand 4 victorii si un rezultat de egalitate, iar in cazul unei victorii in acest duel se va apropia la 3 puncte de locurile ce duc in cupele europene.

⚽ 2. Bordeaux.

Trupa lui Jean-Louis Gosset, vine dupa o infrangere (1-3) pe teren propriu contra lui Reims, iar in acest moment se afla pe locul 13, cu 22 de puncte acumulate si un golaveraj negativ (18:20).

Pentru acest duel din lotul formatiei nu vor face parte Ben Arfa, De Preville, Kalu si Koscielny fin cauza accidentarilor musculare. Este prima partida pentru Bordeaux in acest an care se afla in a doua jumatate a clasamentului, iar in urmatoarea etapa va primi vizita lui Lorient.

⚽ 3. Intalniri directe

Oaspetii acestei partide s-au impus in ultimele 6 dueluri directe, marcand de fiecare data cel putin 2 goluri. In sezonul trecut Bordeaux a castigat cu 2-1 pe terenul lui Metz, prin golurile lui Basic si Oudin.

⚽ 4. Metz – Bordeaux echipe probabile

Metz (5-3-2): Oukidja – Bronn, Centoze, Boye, Fofana, Kouyate – Angban, Boulaya, Yade – Gueye, Iseka.

Bordeaux (4-4-2): Costil – Sabaly, Baysse, Benito, Nascimento -Basic, Santos, Adli, Zerkane – Oudin, Hwang.

⚽ 5. Metz – Bordeaux cote pariuri

Pe platforma BETANO am remarcat doua dintre cele mai interesante pronosticuri ale acestui eveniment, si anume; la GG cota este de 1.95, in timp ce la peste 2.5 goluri avem o cota de 2.35, fiind foarte bune de pariat, in cazul in care esti interesat de ponturi Liga 1 Franta.

6. Metz – Bordeaux ponturi pariuri

Metz – Bordeaux ponturi pariuri

Din puncul meu de vedere in aceasta partida vom vedea goluri inca din prima repriza, ambele echipe mizand pe un joc combinativ care isi creeaza multe ocazii de gol, iesind des pe contraatac.
Metz a marcat aproape in fiecare etapa in jocurile de acasa, in timp ce Bordeaux are 4 partide consecutive pe teren strain cu gol inscris.
Totodata remarc faptul ca in meciurile de acasa ale lui Metz, doar intr-o singura partida nu s-a marcat gol, iar Bordeaux a inregistrat o serie de 6 partide consecutive in deplasare cu cel putin un gol inscris. Asadar, tinand cont de aceste aspecte voi merge pe cel putin o reusita in prima parte a acestui eveniment, cota fiind foarte buna.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Metz – Bordeaux
Pronostic: 
peste 0.5 goluri in prima repriza
Cota: 
1.55 @

Metz – Bordeaux ponturi pariuri

Cred ca va fi o confruntare foarte echilibrata fiindca nu este o diferenta mare in clasament intre cele 2 formatii si nici valoarea jucatorilor nu difera foarte mult.
De aceea am ales sa ma feresc de un pont pe solist, dar si pe goluri fiindca am gasit o cota foarte buna pe piata cornerelor.
Ambele formatii au medii de cornere obtinute pe meci destul de mari, dar si ofera multe astfel de ocazii adversarilor. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se obtina cel putin 9 cornere in aceasta confruntare.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Metz – Bordeaux
Pronostic: 
peste 8.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: