Metz – Lille ponturi pariuri 09.04.2021

Scris de Bmg09/04/2021

Lille este din ce in ce mai aproape de castigarea titlului in Ligue 1, dar pentru asta victoria este obligatorie cu Metz. Partida este programata vineri, cu incepere de la ora 22.00. Citeste in continuare analiza partidei si vezi mai jos pronosticul in care am cea mai mare incredere. Cota este buna si merita jucata.

⚽ 1. Metz.

Echipa gazda a aratat foarte bine in acest sezon si nu degeaba se gaseste inaintea etapei in prima parte a clasamentului. Are 7 puncte pana la locurile de cupe europene, dar in opinia mea un astfel de obiectiv este mult prea indraznet.

Metz nu este in cea mai buna forma de moment si aici este problema, mai ales in fata unui asemenea adversar. A adunat un singur punct din ultimele 3 etape si vine dupa 2 infrangeri, cu Monaco si Rennes. A incasat 7 goluri in aceste doua jocuri, asa ca vineri poti juca ponturi Franta pe Lille.

Sunt destule probleme de efectiv. Vor lipsi Opa Nguette, Ibrahim Niane, Manuel Cabit, Vincent Pajot, John Boye si Warren Tchimbembe.

⚽ 2. Lille.

Echipa oaspete si-a aratat forta etapa trecuta, atunci cand a castigat pe Parc des Princes cu PSG (1-0). Nu a incasat gol si asta arata ca presiunea finalului de sezon este gestionata bine.

Lille a revenit in fruntea clasamentului din Ligue 1 si acum are 3 puncte avans. Asadar este la mana ei pentru un nou titlu dupa 10 ani. Apararea a fost un punct forte in acest sezon, cea mai buna din campionat. Foarte rar face scoruri mari si poti juca ponturi pariuri astazi pe un meci de under.

Oaspetii au si ei probleme de lot. Nu ii au la dispozitie pe Jonathan David, Jeremy Pied, Yusuf Yacizi, Zeki Celik si Tiago Djalo.

⚽ 3. Metz – Lille intalniri directe.

Lille a castigat la limita in meciul tur (1-0). Tot ea este neinvinsa de 4 jocuri in fata lui Metz, 3 dintre ele fiind victorii.

⚽ 4. Metz – Lille echipe probabile.

Metz (3-4-1-2) : Oukidja; Bronn, Boye, Kouyate; Centonze, Angban, Fofana, Delaine; Boulaya; Yade, Vagner.
Lille (4-4-2) : Maignan; Bradaric, Fonte, Botman, Reinildo; Sanches, Andre, Soumare, Bamba; Ikone, Yilmaz.

⚽ 5. Metz – Lille cote pariuri.

Din oferta operatorului Unibet imi place cota de 1.45 pentru pariul „Peste 0.5 goluri in prima repriza”. Daca vrei o cota mare, tot de la Unibet merge incercata si cota de 2.25 pentru pariul „Ambele marcheaza”.

⚽ 6. Metz – Lille ponturi pariuri.

Metz – Lille ponturi pariuri

Aceasta partida consider ca poate fi mai deschisa decat o arata cotele la case de pariuri online. Tocmai de aceea voi juca vineri intervalul 2-4 reusite meci.

Ma gandesc la minim 2 goluri pe tabela de scor, asta pentru ca Lille va forta si nu are alta varianta decat cartea atacului. Nu isi permite sa cedeze puncte aici si cred ca se va arunca in atac. De partea cealalta, Metz sta linistita in clasament si chiar nu are motive sa se cantoneze in aparare. Ba din contra, un succes ii da sanse la locurile de cupe europene. In aceste conditii, ar trebui sa vedem goluri.

5 din ultimele 6 meciuri disputate acasa de Metz s-au incadrat in intervalul ales de mine mai jos.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Metz – Lille
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: