Metz – Nimes ponturi pariuri 09.05.2021

Scris de Red08/05/2021

Metz nu mai are pentru ce sa lupte pe acest final de sezon, in vreme ce Nimes are mare nevoie de puncte pentru a termina pe locul de baraj si astfel sa pastreze sanse reale de a ramane in Ligue 1. Nu am mizat pe solist in acest meci, dar m-am bazat pe echipa gazda cand mi-am ales pariul fiindca am gasit cateva statistici interesante. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Metz

A facut un sezon neasteptat de bun pentru ca in 35 de meciuri a strans 46 de puncte si astfel este pe locul 9. Nu are emotii in privinta retrogradarii, fiind chiar mai aproape de locurile europene. A marcat 42 de goluri si a primit tot 42.

Forma de moment este destul de modesta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

M. Cabit, O. Nguette, V. Pajot si W. Tchimbembe nu vor face parte din lot pentru ca sunt accidentati.

Nimes

La un moment dat reusise sa iasa din zona rosie, dar ultimele rezultate au adus-o din nou pe locul 19 si nu mai are sanse sa prinda locul 17, dar macar este la o distanta de doar 2 puncte de locul de baraj si acesta este principala tinta.

Cred ca se va multumi cu locul de baraj pentru ca va juca impotriva unei formatii din Ligue 2, mai exact cea care va termina pe locul 3 si teoretic ar fi mare favorita sa se impuna.

A. Briancon, A. Cubas, C. Depres si P. Martinez sunt accidentati si nu vor face deplasarea.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, atat in Ligue 1 cat si in divizia secunda si in general au fost meciuri spectaculoase. In partida din tur Metz s-a impus cu 1-0 in deplasare. Cred ca pariul zilei ar putea veni de la aceasta confruntare pentru ca daca Metz va trata foarte serios acest joc, ar trebui sa se impuna si avem o cota de 2.70 pentru asta la Maxbet.

Metz – Nimes echipe probabile

Metz (4-3-3): Oukidja – Centonze, Bronn, Boye, Udol – Maiga, N'Doram, Sarr – Gueye, Niane, Yade.

Nimes (4-2-3-1): Reynet – Meling, Landre, Ueda, Paquiez – Sarr, Deaux – Ferhat, Benrahou, Ripart – Kone.

Metz – Nimes cote pariuri

Franta Ligue 1 a devenit din ce in ce mai spectaculoasa in ultimele sezoane. Drept dovada faptul ca Nimes vine dupa 4 meciuri in care au reusit sa inscrie ambele echipe implicate. Avem o cota de 1.78 pentru GG la Maxbet.

Metz – Nimes ponturi pariuri

Metz – Nimes ponturi pariuri

Nimes este favorita in aceasta confruntare dintr-un singur motiv si anume faptul ca are mare nevoie de puncte pentru a incerca sa se mentina in prima liga, in vreme ce Metz nu are pentru ce sa traga. De aceea am ales sa ma feresc de un pariu pe solist si am mers pe piata cornerelor.
Metz a obtinut in medie peste 6 cornere in meciurile de acasa, iar Nimes a cedat adversarilor aproape 6 cornere in medie in partidele din deplasare.
De aceea cred ca sunt sanse mari ca gazdele sa obtina cel putin 5 lovituri de la coltul terenului, chiar daca teoretic nu mai au pentru ce sa lupte in acest moment.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Metz – Nimes
Pronostic: 
Metz peste 4.5 cornere
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: