Midtjylland – Liverpool ponturi pariuri 09.12.2020

Scris de Zamfi08/12/2020

Miercuri de la ora 22:00 pe MCH Arena din Herning, Midtjylland primeste vizita lui Liverpool in cadrul celei de-a 6-a runda a grupei G a Ligii Campionilor.

Partida va fi arbitrata de Francois Letexier si o putea urmari in direct pe canalele Digi Sport 2, Liik Sport+ si Telekom Sport.

⚽ 1. Midtjylland.

Danezii nu mai pot spera la nimic din aceasta grupa D a Ligii Campionilor, pentru ca au doar un singur punct si acela obtinut surprinzator in runda precedenta pe terenul Atalantei (1-1).

Andersen, Brumado, Riis si Sisto nu vor putea evolua contra cormoranilor din cauza accidentarilor, in timp ce Jens Cajuste este infectat cu Covid-19.

Pe plan intern, formatia lui Priske, vine dupa o victorie contra lui Vejle si este prima in Superliga daneza de fotbal cu 23 de puncte dupa 11 runde.

⚽ 2. Liverpool.

”Cormoranii” sunt deja calificati in optimile de finala de pe prima pozitie a grupei, avand 12 pucte. Singurul pas gresit a fost in runda a 4-a, cand a pierdut (0-2) chiar pe Anfield, contra Atalantei.

Pentru aceasta partida portarul Allison este accidentat, iar in absenta acestuia va evolua tanarul Kelleher, care a facut o partida excelenta in runda trecuta impotriva lui Ajax. Mai sunt si alte absente in formatia lui Klop, precum Van Dijk, Alcantara, Milner, Keita, Shaqiri si Oxlade-Chamberlain.

In Premier League, vine dupa o victorie (4-0) pe teren propriu contra lui Wolves, iar in acest moment se afla pe pozitia a 2-a, cu 24 de puncte acumulate, dar la egalitate cu Tottenham, departajarea facandu-se in urma golaverajului, acesta fiind de partea echipei lui Mourinho.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida tur de pe Anfield, ”cormoranii” s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Jota si Salah din penalty.

⚽ 4. Midtjylland – Liverpool echipe probabile

Midtjylland (4-3-3): Hanssen – Andersson, James, Scolz, Paulinho – Andersson, Hoegh, Onyeka – Evander, Kaba, Mabil.

Liverpool (4-3-3): Kelleher – Williams, Matip, Fabinho, Robertson – Henderson, Wijnaldum, Jones – Jota, Salah, Mane.

⚽ 5. Midtjylland – Liverpool cote pariuri

Am mizat pe un rezultat de tip solist, iar daca esti interesat de pronosticuri, il poti alege pe acesta sau te poti inspira din cele oferite de colegii mei.

In aceasta confruntare directa ma astept ca Liverpool sa castige, indiferent de echipa pe care o va trimite in teren. Cota pentru victorie este una excelenta, dar puteti alege si alte cote interesante oferite de platforma online BETFAIR ca de exemplu Liverpool marcheaza 2 goluri la o cota de 1.85.

6. Midtjylland – Liverpool ponturi pariuri 

Midtjylland – Liverpool ponturi pariuri

Desi bookmakerii au oferit o cota foarte mare pe victoria lui Liverpool, consider ca acestia nu vor avea probleme prea mari in deplasarea din Danemarca, fiind evident net superiori la toate capitolele, chiar si cu echipa a doua.
Formatia gazda are si cateva absente notabile, din primul ”11” lipsind cativa jucatori de baza, fapt ce le va scadea considerabil sansele de a reusi un rezultat pozitiv contra lui Liverpool.
Cu prestatii modeste in rundele precedente de Champions League, danezii nu cred ca vor emite pretentii prea mari, avand in fata un adversar extrem de puternic. Asadar, pronosticul propus este Liverpool castiga partida.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Midtjylland – Liverpool
Pronostic: 
victorie Liverpool
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: