Mikael Torpegaard – Marius Copil pronosticuri pariuri ATP Washington

0

Dupa o infrangere prematura la Atlanta, inca din primul tur, Marius Copil incearca sa obtina un rezultat mai bun in turneul de la Washington, urmand sa il intalneasca in primul tur pe  danezul Mikael Torpegaard, venit din calificari. Partida va avea loc luni, in jurul orei 21:30.

@MariusCopil.ro

?1. Mikael Torpegaard

Jucatorul originar din Danemarca, in varsta de 25 de ani, se afla in prezent pe locul 177 in clasamentul ATP, iar cea mai inalta pozitie a fost locul 170.

Nu a reusit sa faca niciodata pasul spre turneele importante din circuitul ATP, fiind un jucator mediocru, de nivel Challenger, fara rezultate notabile.

Dupa o serie de 3 infrangeri consecutive in turnee Challenger si in calificari la Atlanta, in calificarile de la Washington a obtinut 2 victorii in 3 seturi.

?2. Marius Copil

Fost nr. 56 ATP la finele anului precedent, Marius a coborat in prezent pana pe locul 84, traversand un sezon destul de nefast.

Dupa o serie de rezultate total nefavorabile, romanul a reluat activitatea alaturi de Andrei Pavel, alaturi de care Marius Copil a obtinut cel mai bun rezutlat al carierei, finala impotriva lui Roger Federer de la Basel.

Revenit in circuit dupa o pauza competitionala in urma infrangerii in primul tur de la Wimbledon, a fost invins la Atlanta inca din primul tur de Brayden Schnur, cu 2-0 la seturi.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa se desfasoare prima confruntare directa dintre cei doi.

? 4. Date statistice

Marius Copil este jucatorul mult mai experimentat dintre cei doi, 1.80 este cota pentru victoria jucatorului din Romania.
Mikael Torpegaard a castigat cele 2 meciuri din calificari in 3 seturi, 2.20 e cota pentru ca meciul sa fie decis in set decisiv.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Mikael Torpegaard – Marius Copil cote pariuri

? 6. Mikael Torpegaard – Marius Copil ponturi pariuri

Fara rezultate substantiale in ultima perioade, Marius Copil are ocazia la Washigton de a castiga cateva meciuri pentru a-i spori increderea in joc in sezonul nord-american de hard, suprafata sa preferata, pornind favorit impotriva unui jucator mediocru de nivel Challenger. Avand un serviciu care ar trebui sa ii aduca puncte usoare, Marius Copil ar trebui sa domine cu destula autoritate aceasta intalnire si sa obtina o calificare in turul secund, acesta putand fi un turneu de relansare in acest sezon pentru jucatorul roman.

Da click AICI pentru a juca ponturi pariuri Mikael Torpegaard – Marius Copil cu un bonus de pana la 500 RON!

 


M. Torpegaard - M. Copil
Pronostic: 2Cota: 1.80
M. Torpegaard - M. Copil
Pronostic: 2Cota: 1.80Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here