Milan – Inter ponturi pariuri 21.02.2021

Scris de chiriladavid2520/02/2021

Derby della Madonnina o regaseste de aceasta data pe Inter pe prima pozitie a clasamentului, la 1 punct in fata marei rivale, AC Milan. Meciul o are ca gazda pe formatia rossonera si va incepe de la ora 16:00, urmand a fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+.

⚽ 1. AC Milan.

Ocupa pozitia secunda in clasamentul din Serie A, avand 49 de puncte, 15 victorii, 4 remize si 3 infrangeri. Traverseaza o perioada mai complicata, avand doar 2 victorii in ultimele 6 meciuri in toate competitiile, 1 remiza si 3 infrangeri.

Remiza a venit in ultimul meci, cel de Europa League, cu Steaua Rosie, scor 2:2, in timp ce in ultima runda de campionat a pierdut in deplasare, cu Spezia, scor 2:0.

Ramane de vazut daca Gigio Donnarumma va apara poarta gazdelor dupa ce a facut-o si in Europa League, situatia sa contractuala putand sa il traga deoparte in meciurile de campionat. Brahim Diaz, Maldini si Bennacer sunt accidentati si nu vor evolua in acest meci.

⚽ 2. Inter.

A trecut in runda precedenta la conducerea clasamentului, bifand 50 de puncte, 15 victorii, 5 remize si doar 2 infrangeri.

E neinvinsa in campionat de 6 runde, 2 remize si 4 victorii, castigand un meci important in runda precedenta, invingand-o acasa pe Lazio, scor 3:1.

Romelu Lukaku a marcat o dubla in prima repriza a meciului cu Lazio, golul 3 fiind inscris de Lautaro Martinez in minutul 64, nerazzurri jucand excelent in aparare. Sensi s-a accidentat intr-un meci amical si va rata acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 4 succese are Inter in precedentele 5 intalniri directe, pierzand insa meciul din turul campionatului, cu scorul de 2:1, razbunandu-se in Coppa Italia, castigand in sferturi cu scorul cu care a pierdut in campionat.

⚽ 4. Milan – Inter echipe probabile:

Milan (4-2-3-1): Donnarumma; Hernandez, Romagnoli, Kjaer, Calabria; Kessie, Tonali; Rebic, Calhanoglu, Saelemaekers; Ibrahimovic.
Inter (3-5-2): Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Perisic, Eriksen, Brozovic, Barella, Hakimi; Lautaro, Lukaku.

⚽ 5. Milan – Inter cote pariuri

Gasim multe ponturi bune in sectiunea de Pariuri Combo de la Unibet, pentru ambele echipe inscriu si peste 8.5 cornere, cota e de 2.20.

De asemenea, pentru peste 2.5 goluri + gol marcat de Romelu Lukaku cota e de 2.85, iar pentru victorie Inter + cele mai multe cornere Inter + cele mai multe cartonase primite Milan, cota e de 7.50 tot la Unibet, una dintre casele de pariuri din Anglia la care pot paria romanii.

⚽ 6. Milan – Inter ponturi pariuri

Milan – Inter ponturi pariuri

E clar faptul ca acest meci se va juca pe alte coordonate decat cel din turul campionatului, adica, ca Inter nu va mai fi surprinsa de AC Milan, nu de alta, dar Pioli nu prea mai are ce sa inoveze la echipa, fiind greu de crezut ca va juca cu 2 atacanti centrali, Mandzukic si Ibrahimovic.

Nu de alta, dar Mandzukic nu e deloc in forma si nici nu stiu daca ii va putea ajuta pe rossoneri in acest retur, asadar, Inter are cale libera spre obtinerea unui alt succes, unul care sa ii intareasca pozitia din clasament si care sa o transforme in favorita certa la castigarea titlului.

Spre deosebire de Milan, Inter e eliminata din toate celelalte competitii, asadar Conte are de gestionat doar meciurile de campionat, iar aceasta a inceput sa faca treaba buna, Inter bifand 3 succese la rand, in conditiile in care toate echipele de la locul 2 pana la locul 10 a pierdut cel putin 1 meci in ultimele 3 runde.
Milan – Inter
Pronostic: 
DNB 2
Cota: 
1.51 @

Milan – Inter ponturi pariuri

Derby-ul orasului Milan este foarte interesant in acest an fiindca Inter si AC Milan ocupa pozitiile 1 respectiv 2 in campionat in acest moment si punctele puse in joc sunt cat se poate de importante.
De aceea am ales sa merg pe goluri fiindca ma astept sa fie un meci destul de spectaculos. Toate cele 11 meciuri jucate de Milan pana acum pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 10 din cele 11 deplasari ale lui Inter.
De aceea cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Milan – Inter
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: