Milan – Torino ponturi pariuri 12.01.2021

Scris de Radu Oprea12/01/2021

Celebrul San Siro gazduieste duelul dintre Milan si Torino care conteaza pentru optimile de finala ale Cupei Italiei. In cele ce urmeaza veti gasi detalii si statistici despre ambele echipe, dar si un pronostic cu o cota extrem de atractiva.

⚽1. Milan

Conduce clasamentul din Serie A si are 40 de puncte dupa 17 etape. In editia trecuta de Cupa a eliminat-o Juventus in semifinale. A marcat in ultimele 14 dueluri si in 4 dintre ele nu a incasat gol.

Are o singura infrangere in acest 14 confruntari, aceasta venind in derby-ul cu „Batrana Doamna”, iar in acest timp a obtinut 9 victorii. S-a impus in 4 din precedentele 5 partide de acasa, deci e o forta acolo.

Matteo Gabbia, Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers si Sandro Tonali se pare ca nu vor putea evolua din pricina unor accidentari. Rade Krunic si Ante Rebic au iesit pozitivi la testul COVID-19 si vor lipsi.

⚽2. Torino

E pe loc retrogradabil, al 18-lea, iar dupa 17 runde are 12 puncte. In aceasta editie de Cupa a trecut de Virtus Entella si Lecce, iar la precedenta a scos-o adversara de acum in sferturi. A inscris in 10 din ultimele 11 dispute si in 2 dintre ele nu a primit gol.

A obtinut o singura victorie in precedentele 9 jocuri, iar pe 4 dintre acestea le-a pierdut. Are 4 infrangeri in ultimele 6 deplasari toate cu minim 2 goluri incasate si de aceea cred ca la acest meci va ofer unul dintre cele mai bune ponturi pariuri pro.

Din informatiile pe care le am Marco Giampaolo are tot lotul la dispozitie si poate alinia cel mai bun prim 11 posibil.

⚽3. Intalniri directe

Milan a castigat ultimele 3 astfel de confruntari si de fiecare data a facut-o pe teren propriu, o data chiar in Cupa, cu 4-2, dupa 120 de minute insa. Au dat piept pe San Siro sambata trecuta si gazdele s-au impus cu scorul de 2-0.

⚽4. Milan – Torino echipe probabile:

Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Dalot, Kjaer, Romagnoli, T. Hernandez – Kessie, Calabria – Castillejo, Calhanoglu, Hauge – R. Leao.
Torino (3-5-2): Sirigu – A. Izzo, Lyanco, Bremer – W. Singo, S. Lukic, T. Rincon, Linetty, R. Rodriguez – S. Verdi, Belotti.

⚽5. Milan – Torino cote pariuri

Milan este favorita si daca va asteptati la o victorie clara a ei casa de pariuri PublicWin ne ofera o cota de 2.32 pentru pariul 1/1.
Daca sunteti de parere ca apararea gazdelor va rezista pe tot parcursul meciului pentru un pariu ca nu vor primi gol primim o cota de 2.38 la casa de pariuri PublicWin.

⚽6. Milan – Torino ponturi pariuri

Milan – Torino ponturi pariuri

O vad mult mai puternica pe Milan si cred eu ca se gandeste la castigarea acestui trofeu. Are un lot mai valoros decat al adversarei, iar asta se vede si prin prisma clasamentului din Serie A, ea fiind prima clasata, in timp ce oponenta ei este abia pe 18.

Pe formatia pregatita de Stefano Pioli o asteapta o deplasare destul de facila in etapa urmatoare de campionat, la Cagliari, deci poate sa forteze acum calificarea. Ea are un atac bun, care e capabil sa inscrie de multe si in plus, ar putea reveni si Ibrahimovic in primul 11.

Torino cel mai probabil se gandeste mai mult la evitarea retrogradarii. Ea urmeaza sa primeasca vizita Speziei, iar un succes este vital, asadar e posibil ca jucatorii sa fie cu mintea mai mult acolo. Pe langa asta, are a 2-a cea mai slaba defensiva din prima liga italiana.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Milan – Torino
Pronostic: 
Milan inscrie in ambele reprize
Cota: 
2.30 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: