Mioveni – FC Arges ponturi pariuri 01.10.2021

Scris de Zamfi01/10/2021

Runda cu numarul 11 in Liga 1 se deschide prin derby-ul judetean intre CS Mioveni si FC Arges. Partida se va juca pe stadionul orasenesc din Mioveni si va incepe la ora 18:00, urmand a fi arbitrata de Istvan Kovacs. Digi Sport 1 si Telekom Sport sunt posturile unde vom putea urmari desfasurarea evenimentelor, iar mai jos va prezint cateva statistici ale celor doua formatii:

Mioveni

Nu are un joc tocmai spectaculos fiind mai degraba o echipa defensiva, iar in multe dintre rezultatele obtinute s-au inscris cel mult 2 goluri. Contraatacul pare sa fie principala arma a trupei pregatite de Alexandru Pelici care se afla pe locul 11 cu un total de 10 puncte si un golaveraj modest cu doar 6 goluri inscrise si 13 primite.

Pe teren propriu are 3 infrangeri si o victorie cu U. Craiova 1984, in toate aceste partide fiind castigator intervalul 0-2 goluri. Cred ca este una dintre cele mai bune predictii pariuri sportive pentru aceasta etapa de Liga 1.

Vor urma meciuri foarte dificile pentru CS Mioveni care va da piept cu FCSB si Universitatea Craiova, in deplasare, iar pe teren propriu va intalni FC Botosani.

FC Arges

Trupa pregatita de Andrei Prepelita si Mihai Ianovschi traverseaza o peroada foarte buna fiind fata infrangere in ultimele 5 partide oficiale, iar surprinzator este ca nu a primit gol in niciuna dintre acestea.

Se afla pe locul 9 cu 14 puncte acumulate, dar la fel ca si oponenta din acest duel nu straluceste in compartimentul defensiv avand doar 6 goluri marcate in 10 etape, jumatate fiind inscrise de Cristi Tanase.

Gruparea ”alb-violeta” s-a intarit in ultima vreme aducandu-l de la CFR Cluj pe fundasul stanga Latovlevici, dar si pe fostul atacant al Astrei Giurgiu, Kehinde Fatai, care probabil vor juca titulari contra Mioveniului.

Intalniri directe

Cele mai recente dueluri dintre cele doua formatii s-au jucat in liga secunda, CS Mioveni reusind sa nu piarda in ultimele 3 ”directe”, castigand acasa cu 2-0, iar in deplasare a remizat 1-1. Ultimul duel a avut loc in play-off-ul pentru promovare, partida castigata si de aceasta data de CS Mioveni cu 3-2 in deplasare.

Mioveni – FC Arges echipe probabile

Mioveni (4-3-3): Ducan – Burnea, Scarlatache, Iacob, Oancea – Dumitriu, Panait, Toma – Sanoh, Rusu, Buziuc.

FC Arges(4-323-1): Greab – Latovlevich, Turda, Ferreira, Musat – Meza Colli, Raynov – Teles, Isfan, Fatai – Arias.

Mioveni – FC Arges cote pariuri

Operatorul sportiv Superbet are cateva pronosticuri interesante pentru acest duel dintre care am remarcat selectia ”peste 5.5 cartonase galbene in meci” cota fiind 2.10, dar si ”peste 3.5 offsideuri in meci” la o cota de 1.60.

Mioveni – FC Arges ponturi pariuri

CS Mioveni – FC Arges ponturi pariuri

FC Arges este echipa mai valoroasa si avand in vedere ca traverseaza o perioada foarte buna fiind neinvinsa in ultimele 5 partide consecutive, cred ca va reusi sa continue aceasta serie pozitiva si in fata rivalei din judet, care nu se afla intr-o stare de spirit foarte buna.

CS Mioveni este mai degraba o echipa defensiva care rareori preia conducerea jocului, fiind dominata in majoritatea intalnirilor. Contraatacul este principala arma bazandu-se in special pe Rusu si Buziuc, care de altfel sunt si cei mai buni marcatori ai trupei pregatite de Alexandru Pelic.

Am ales un pronostic combinat, mizand pe forma echipei considerate oaspete in acest duel, astfel ca sansa dubla X2& cel putin un gol in repriza secunda mi se pare un pont bun in derby-ul judetului Arges
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CS Mioveni – FC Arges
Pronostic: 
sansa dubla X2& peste 0.5 goluri in repriza secunda
Cota: 
2.10 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: