Mioveni – Rapid ponturi pariuri 23.07.2021

Scris de Radu Oprea23/07/2021

Mioveni si Rapid se intalnesc pe stadionul Orasenesc din cocheta localitate de langa Pitesti. Dau piept doua nou-promovate, care se cunosc foarte bine. Ti-am pregatit informatii despre ambele echipe, dar si un pronostic cu o cota extrem de atractiva.

⚽1. Mioveni

Din pacate pentru ea nu are niciun punct dupa prima etapa din aceasta editie de Liga 1. Ofensiva a aratat rau la Medias si de aceea cred ca iti ofer unul dintre cele mai bune ponturi sportive. Apararea a clacat doar o data, deci este destul de exacta.

A inceput asadar rau, cu o infrangere la Gaz Metan, scor 1-0. Golul victoriei gruparii ardelene a fost semnat de Nasser Chamed in minutul 14. Acesta a venit in urma unui penalty stupid, cauzat de hentul capitanului Alexandru Iacob.

Din informatiile pe care le am tehnicianul Alexandru Pelici are tot lotul la dispozitie. Ramane de vazut daca acum il va introduce ca titular pe veteranul Andrei Cristea intrucat Stefan Blanaru si Bogdan Rusu nu au dat satisfactie in avantposturi.

⚽2. Rapid

A revenit cu succes pe prima scena fotbalistica din Romania, ea obtinand cele 3 puncte in runda inaugurala. S-a vazut ca defensiva este experimentata, aceasta scapand fara sa primeasca gol. Pe faza de atac mai este insa destul de mult de lucrat.

S-a impus asadar in primul meci, cel de pe Arena Nationala cu Chindia Targoviste, scor 1-0. Varful Adrian Balan a marcat in minutul 57 si astfel a adus victoria formatiei giulestene, la capatul unei partide in care „alb-visinii” au avut o posesie foarte buna, de 63%.

Antrenorul Mihai Iosif nu are jucatori accidentati sau suspendati si poate alinia cel mai bun prim 11 posibil. Cel mai probabil nu va efectua foarte multe modificari si va folosi aceeasi echipa de start ca si in disputa de duminica trecuta.

⚽3. Intalniri directe

Recent au dat piept in dueluri oficiale doar in Liga 2, in editiile 2019-2020 si 2020-2021. Rapid a castigat doar cea mai veche dintre confruntari, cu 5-1 in deplasare. Au mai fost 2 remize si 2 victorii ale Mioveniului, ultima fiind chiar pe teren propriu, acum 2 luni.

⚽4. Mioveni – Rapid echipe probabile:

Mioveni (4-4-1-1): I. Popescu – Scarlatache, I. Balaur, A. Iacob, Serbanica – D. Toma, A. Panait, L. Dumitriu, Cosereanu – B. Rusu – A. Cristea.
Rapid (4-3-3): H. Moldovan – Belu Iordache, D. Grigore, Sapunaru, J. Morais – Crepulja, R. Ilie, A. Albu – Carnat, A. Balan, Hilstei.

⚽5. Mioveni – Rapid cote pariuri

Primesti bonus Betano la inregistrare si poti paria pe maxim 7 cornere pentru cota 2.50.
La aceeasi agentie ai o cota de 3.90 daca mizezi pe scor corect multiplu 0-1, 0-2 sau 0-3.

⚽6. Mioveni – Rapid ponturi pariuri

Mioveni – Rapid ponturi pariuri

Rapid s-a intarit in pauza competitionala mult mai mult ca adversara ei si de aceea eu o vad capabila sa faca o treaba buna in aceasta deplasare. In momentul de fata defensiva pare sa fie punctul ei forte si cred ca poate scapa fara sa incaseze gol.

Apararea formata din Claudiu Belu Iordache, Dragos Grigore, Cristian Sapunaru si Junior Morais este in opinia mea una dintre cele mai bune din Romania. S-a vazut asta in runda inaugurala cu Chindia Targoviste cand nu a primit nici macar un gol.

Mioveni nu are jucatori extraordinari de la mijloc in sus ei neavand recent prea multe meciuri in picioare la Liga 1 sau intr-o alta competitie puternica. In prima etapa nu a marcat la Gaz Metan si sunt sanse mari sa nu o faca nici de aceasta data.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Mioveni – Rapid
Pronostic: 
Mioveni nu inscrie
Cota: 
2.60 @

Mioveni – Rapid ponturi pariuri

Avem aici un duel al nou-promovatelor, la care eu o vad favorita pe Rapid. O sa merg pe ea in sansa dubla, asta pentru ca are un lot mai competitiv decat adversara, vine dupa un succes de moral, plus ca va avea iarasi sustinere frumoasa din tribune.

Rapid a aratat excelent cu Chindia, dominand la toate capitolele. A stat foarte bine in aparare si la mijloc. De partea cealalta, Mioveni a dezamagit in deplasarea cu Gaz Metan si inca nu are ritmul Ligii 1. Va fi greu pentru ea sa se mentina pe prima scena, lotul fiind printre cele mai modeste.

Ma gandesc si la un meci de goluri putine. Ambele echipe au facut sub 2.5 reusite in etapa de debut. Rapid are multa calitate in aparare si asta se va vedea. Mai mult, nu pot spune ca vreounul din cele doua atacuri impresioneaza.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Mioveni – Rapid
Pronostic: 
2X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: