Mladenovic – Buzărnescu ponturi pariuri 02.03.2021

Scris de ABrt01/03/2021

După eliminarea prematură a Soranei Cîrstea, în primul tur de la Lyon vor mai juca 2 românce, printre care și Mihaela Buzărnescu. Aceasta pornește cu șansa a 2-a în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic, însă Miki a mai fost capabilă de surprize, așadar merită să vedem cum se va descurca în acest meci.

1. Kristina Mladenovic

Eliminată anul trecut în optimile de finală, Kristina va juca în țara sa natală și speră să nu debuteze la fel ca la 3 din cele 4 turnee jucate în acest an.

Înafară de Australian Open, unde s-a oprit în turul 3, Mladenovic a avut evoluții modeste, în încercarea de a șterge cu buretele evoluțiile modeste de anul trecut.

Hard indoor reprezintă suprafața unde ocupanta locului 51 are cel mai bun procentaj la capitolul victorii, impunându-se în peste 64% din partide.

2. Mihaela Buzărnescu

Aflată într-una din cele mai slabe perioade a carierei, cu 3 victorii în cele 9 partide jucate în 2020 și 2021, Miki speră să se redreseze la o competiție unde n-a mai participat până acum.

Din păcate, conaționala noastră n-a trecut de primul tur în niciuna din cele 4 competiții la care a luat parte în 2021, singurul lucru așa zis notabil fiind accederea în turul 3 a calificărilor de la Australian Open.

Luând în calcul forma destul de modestă a româncei, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: victorie Mladenovic.

3. Intâlniri directe

Partida din primul tur de la Lyon va consemna prima confruntare directă între Kristina Mladenovic și Mihaela Buzărnescu, așadar merită să urmărim cine se va impune pentru prima dată.

4. Cote pariuri

Pentru o finală cu minim 20 game-uri disputate, cota oferită de bookmakeri este 1.70.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.85 pentru minim 1 set câștigat de Buzărnescu.

Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu ponturi pariuri

Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu (13:30) ponturi pariuri

Nu o văd pe Buzărnescu să-și revină nici acum și cred că va fi învinsă destul de clar de Mladenovic, într-o partidă care nu va depăși pragul de 20 game-uri.

Într-adevăr, nici Kristina nu se poate spune că este într-o formă senzațională, însă trebuie să ținem cont de faptul că joacă în țara sa natală și că are mai multă experiență.

Hard indoor este suprafața favorită a franțuzoaicei, în timp ce Mihaela n-a mai jucat pe această suprafață din 2018, lucru care spune multe.

Mladenovic servește mai bine, este o jucătoare înaltă care lovește puternic și mi-e greu să cred că românca va rezista forcingurilor acesteia.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu (13:30)
Pronostic: 
Mladenovic & Sub 20.5 game-uri
Cota: 
2.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: