Molde – Hoffenheim ponturi pariuri 18.02.2021

Scris de Johnny18/02/2021

Molde si Hoffenheim se vor intalni joi seara in 16-imile de finala din Europa League. Mansa tur are loc pe teren neutru, mai exact pe Estadio de la Ceramica din Villarreal. Confruntarea va incepe de la ora 22:00.

⚽ 1. Molde.

A facut o treaba buna in faza grupelor. A terminat pe locul doi o grupa din care au mai facut parte Arsenal, Rapid Viena si Dundalk. Acum este vazuta insa cu sanse mici de a avansa. Faptul ca a ajuns in primavara europeana este in sine o performanta.

Are dezavantajul de a fi de abia la primul meci oficial din 2021. Eliteserien nu va incepe decat in aprilie. A jucat cateva amicale, insa cu siguranta nu sunt suficiente pentru a intra in ritm de competitie.

Doar Brynhildsen va rata aceasta confruntare. Tanarul mijlocas a avut evolutii bune in toamna, insa este indisponibil pana in aprilie.

⚽ 2. Hoffenheim.

E castigatoare a unei grupe din care au mai facut parte Steaua Rosie, Slovan Liberec si Gent. N-a avut nicio problema in a se clasa pe primul loc si a luat 16 din cele 18 puncte puse in joc. A avut destul noroc la tragerea la sorti si e mare favorita la calificare.

Vine dupa trei partide oficiale fara succes. A avut probleme mari din punct de vedere defensiv in aceste partide si a incasat in total noua goluri. N-are prestatii suficient de solide in Bundesliga si ocupa un modest loc 12.

Daca crezi ca 2 solist e pontul zilei din fotbal, atunci trebuie sa iei urmatorul lucru in considerare. Are probleme foarte mari de efectiv, iar de la acest meci vor lipsi golgheterul Kramaric plus Richards, Nordtveit, Sessegnon, Akpoguma, Geiger, Bicakcic, Hubner si Stafylidis.

⚽ 3. Molde – Hoffenheim intalniri directe.

Cele doua formatii se afla la primul meci direct.

⚽ 4. Molde – Hoffenheim echipe probabile.

Molde (4-5-1): Linde – Pedersen, Gregersen, Sinyan, Risa – Hestad, Aursnes, Ellingsen, Eikrem, Knudtzon – Omoijuanfo.
Hoffenheim (3-5-2): Baumann – Posch, Vogt, Kasim – Kaderabek, Rudy, Samassekou, Baumgartner, John – Bebou, Dabbur.

⚽ 5. Molde – Hoffenheimcote pariuri.

GG are o cota de 1.72 la Maxbet, agentie la care este necesar sa te inregistrezi asa cum ti-am explicat in articolul Cum imi fac cont la Maxbet. De asemenea pentru goluri marcate in ambele reprize avem o cota de 1.51.

⚽ 6. Molde – Hoffenheim ponturi pariuri.

Molde – Hoffenheim ponturi pariuri

In ciuda absentei lui Kramaric, cred ca Hoffenheim va face o treaba buna din punct de vedere ofensiv. In linia de atac se afla Belfodil si Dabbur, jucatori ofensivi care n-au jucat chiar rau in ultima perioada. Ei vor fi sustinuti din spate de un mijloc puternic, astfel ca ma astept ca si in acest meci oaspetii sa joace foarte ofensiv.

Cred totusi ca Molde va la randul ei o replica buna in atac. Norvegienii pot profita de faptul ca Hoffenheim nu se va baza pe nu mai putin de sase jucatori de profil defensiv. Molde are o linie de atac decenta pentru Europa League, care cred ca va pune destul de mult pericol la poarta adversa. Asadar, mizez cu incredere mare pe 3+.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Molde – Hoffenheim
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.66 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: