Moldova – Austria ponturi pariuri 01.09.2021


Bmg
0

Austria nu isi permite un pas gresit in Moldova, acolo unde de altfel porneste si mare favorita. Cota la 2 final este insa infima, asa ca eu am ales o combinatie de pariuri in care cred foarte mult. Partida este programata miercuri, cu incepere de la ora 21.45, iar in continuare vei gasi analiza facuta de mine.

⚽ 1. Moldova.

Vecinii nostri de peste Prut nu cred ca au nicio sansa in aceasta grupa si va fi imposibil sa obtina ceva. Chiar daca la nivel de club nu o duc rau, nationala merge foarte prost, inclusiv in aceste preliminarii la Cupa Mondiala.

Moldova este ultima in grupa F si are un singur punct dupa primele 3 meciuri. A pierdut cu Israel si Danemarca, iar cu Feroe a remizat acasa. A marcat doar de doua ori si a incasat in total de 13 ori. Tocmai de aceea o sa pariez si eu pe minim 2 reusite la Net bet.

Nu sunt foarte multe de spus despre lot, care ramane unul foarte modest. Oleg Reabciuk joaca la Olympiakos, in rest sunt multi jucatori de la echipe obscure. Nu va evolua Nicolaescu, care este suspendat.

⚽ 2. Austria.

Pare greu de crezut ca oaspetii sa se impiedice aici. Au fost prezenti si la EURO, acolo unde au trecut de faza grupelor, fiind eliminati dramatic de Italia. Au castigat ultimele 6 dispute directe cu Moldova si cred ca poti juca pronosticul zilei fotbal in 2 final.

Austria nu are chiar cel mai bun debut in grupa si tocmai de aceea este foarte motivata miercuri. Are 4 puncte dupa 3 meciuri. A castigat cu Feroe, a remizat cu Scotia si a pierdut in fata danezilor. Ramane o trupa spectaculoasa, care marcheaza si incaseaza.

Vor lipsi Stefan Lainer, Sasa Kalajdzic si Julian Baumgartlinger, toti accidentati.

⚽ 3. Moldova – Austria intalniri directe.

Cele mai recente duleuri directe au fost in anul 2017, tot in preliminariile pentru Cupa Mondiala. De mentionat ca Austria le-a castigat pe ambele, de fiecare data fara gol incasat.

⚽ 4. Moldova – Austria echipe probabile.

Moldova (5-4-1) : Celeadnic – Reabciuk, Armas, Posmac, Bolohan, Jardan – Rata, Dros, Ionita, Platica – Damascan.
Austria (4-2-3-1) : Bachmann – Lienhart, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Schlager, Grillitsch – Laimer, Sabitzer, Baumgartner – Arnautovic.

⚽ 5. Moldova – Austria cote pariuri.

Avem aici doua echipe care au incasat goluri, asa ca pariul la Netbet pe GG este de luat in seama; cota propusa este 2.70.
Austria porneste mare favorita, iar pariul in 2 pauza/2 final se plateste la cota de 1.80.

⚽ 6. Moldova – Austria ponturi pariuri.

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 60%
Castigate: 39/65
Diferenta de calitate este destul de mare intre aceste echipe si asta se vede si prin cotele oferite la casele de pariuri online. Eu voi merge pe un succes al Austriei, formatie care a jucat bine la EURO si care nu se poate impidica de una dintre cele mai modeste echipe de pe continent. Recomand pariul in 2 final.

De asemenea, sunt de parere ca se vor marca cel putin 2 goluri. Austria are calitate in fata, in timp ce apararea gazdelor dezamageste. Moldova a incasat deja 13 goluri in cele 3 partide din grupa si asta spune totul despre defensiva sa.

Moldova - Austria
Pronostic: 2 & peste 1.5 goluri Cota: 1.48

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here