Moldova – Israel ponturi pariuri 31.03.2021

Scris de Andrei-Chirita31/03/2021

Pe Stadionul Zimbru din Chisinau se deplaseaza Israel in cautarea primei victorii din aceasta campanie de calificari pentru CM. Moldova pare victima sigura in fata selectionatei israelite dupa dezastrul din ultima etapa. Partida isi are start-ul de la ora 21:45, iar mai jos poti gasi recomandarea mea in cota de 1,80.

⚽ 1. Moldova

Ramane una dintre cele mai slabe nationale din calificarile pentru CM si nu cred ca poate emite pretentii inafara ultimelor doua pozitii din grupa.

Selectionata lui Bordin a retrogradat in grupa D din Liga Natiunilor, inregistrand un golaveraj de 1 la 11 intr-o grupa cu Kosovo, Grecia si Slovenia. Situatia critica a continuat si in start-ul acestei campanii, Moldova remizand cu scorul de 1-1 in fata Insulelor Feroe dupa un joc relativ echilibrat.

A urmat insa infrangerea de la Herning in fata Danemarcei, scor 0-8, si este cert faptul ca lucrurile nu functioneaza deloc in efectivul nationalei noastre vecine care a primit 5 goluri in primele 45 de minute ale partidei.

⚽ 2. Israel

Un joc plin de incredere in dreptul nationalei israelite care a incercat sa faca mult mai mult in ultima editie de Nations League, terminand insa grupa B pe locul 3 cu un golaveraj de 7 la 7.

Intotdeauna a mers pe un stil ofensiv de joc, lucru observat si in start-ul acestei campanii. Intr-adevar, golaveraj de doar 1 la 3 in primele doua partide insa prestatiile alb-albastrilor au parut destul de convingatoare, mai ales la nivel ofensiv.

A pierdut prima partida, cea in fata Danemarcei, scor 0-2, insa a dominat la capitolul posesie, iar ocaziile au fost intr-un numar destul de mare. Primul punct scos a fost in partida cu Scotia, scor 1-1, dupa o prestatie asemanatoare ca in jocul cu nordicii.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua selectionate s-au intalnit ultima oara intr-un joc oficial in campania pentru CM, mai exact in 2008 si 2009 cand Israel se impunea cu 2-1 si 3-1.

⚽ 4. Moldova – Israel echipe probabile

Moldova (4-2-3-1): Namasco – Reabciuk, Armas, Epureanu, Arhirii – Carp, Ionita – Antoniuc, Rata, Platica – Nicolaescu

Israel (3-4-1-2): Marciano – Arad, Abd Elhamed, Tibi – Menachem, Peretz, Natcho, Dasa – Solomon – Zahavi, Dabbur

⚽ 5. Moldova – Israel cote pariuri

Pariaza pe o cota de 2.00 pentru un interval de 2-3 goluri in dreptul Israelului chiar la Superbet, agentie la care poti juca inclusiv online. Ai nevoie doar de un cont, iar in articolul Cum imi fac cont la Superbet ai toate detaliile despre crearea acestuia.

⚽ 6. Moldova – Israel ponturi pariuri

Moldova – Israel ponturi pariuri

Dupa doua jocuri fara victorie pentru israeliti cred ca a venit momentul descatusarii, mai ales ca are in fata cel mai slab adversar din grupa.

Moldova a iesit extrem de sifonata din duelul cu Danemarca si pare victima sigura in aceasta seara. A incasat nu mai putin de 8 goluri si cu siguranta apararea va avea mult de suferit si acum, Israel fiind genul de selectionata care pune accentul pe faza ofensiva.

Alb-albastrii nu isi permit sa rateze sansa primului succes, mai ales ca s-au indepartat de primele pozitii. Au fost mult mai curajosi in partida cu Scotia, iar daca reprezentatia se va ridica la acelasi nivel, sunt toate sansele ca israelitii sa faca scor la Chisinau, mai ales ca vor conta atat pe Dabbur cat si pe Zahavi.
Moldova – Israel
Pronostic: 
2&2+
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: