Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri 06.03.2021

Scris de chiriladavid2505/03/2021

In „Borussia-Park” din Monchengladbach va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 24 de Bundesliga, dintre Borussia Monchengladbach si Bayer Leverkusen. Va fi o partida de 6 puncte, cele doua echipe fiind despartite de doar 4 puncte, duelul urmand a incepe de la ora 16:30.

⚽ 1. Monchengladbach.

Se afla pe pozitia a 9-a, avand 33 de puncte, cu 1 mai putin decat Union Berlin si Freiburg. E fara victorie in ultimele 5 meciuri de campionat, echipa fiind in cadere de la anuntul plecarii antrenorului la Dortmund, la finalul stagiunii.

Vine astfel dupa 2 infrangeri la rand in campionat, 2:1 cu Mainz si 3:2 cu Leipzig, jucand bine cu Leipzig, pierzand dupa ce a avut 2:0, nereusind sa faca fata presiunii puse de adversar.

Jantschke, Doucoure si Lainer sunt jucatorii pe care nu poate conta antrenorul Marco Rose.

⚽ 2. Leverkusen.

Ocupa pozitia a 6-a in campionatul de fotbal Germania, avand 37 de puncte, cu 2 mai putin decat Dortmund si cu 5 mai putin decat Frankfurt. Are 1 singur succes in precedentele 5 meciuri, inregistrand 2 remize si 2 infrangeri, succesul venind acasa, 5:2 cu Stuttgart.

Au pierdut acasa in runda precedenta, 2:1, cu Freiburg, nereusind sa scoata un egal, dupa ce a revenit partial de la 2:0, Bailey marcand golul de 2:1.

Bailey e suspendat pentru acest meci, in timp ce Arias, Baumgartliner, Lars Bender, Sven Bender, Frimpong, Paulinho, Fosu-Mensah si Hradecky sunt accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe.

Niciun rezultat de egalitate in precedentele 5 intalniri directe, Leverkusen avand 3 succese, in timp ce Monchengladbach are 2 victorii. In tur, Bayer Leverkusen s-a impus acasa cu scorul de 4:3, un meci in care Alario a marcat o dubla pentru Leverkusen, iar Stindl o dubla pentru Monchengladbach.

⚽ 4. Monchenglabach – Leverkusen echipe probabile:

Monchengladbach: Sommer (c) – Lazaro, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Kramer, Neuhaus – Hofmann, Embolo, Thuram – Plea.
Leverkusen: Grill – Dragovic, Tah, Tapsoba, Wendell – Amiri, Aranguiz (c), Demirbay – Gray, Alario, Diaby.

⚽ 5. Monchenglabach – Leverkusen cote pariuri

Multe pariuri bune la Fortuna, cu cote la fel de bune, pentru ambele echipe inscriu si peste 2.5 goluri, cota la aceasta casa de pariuri e de 1.80.

De asemenea, pentru total goluri asiatice peste 3, cota e de 2.07, iar pentru victorie Gladbach si ambele echipe inscriu, Da, cota de 3.90.

⚽ 6. Monchenglabach – Leverkusen ponturi pariuri

Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri

Pare ca Borussia Monchengladbach e favorita in acest meci, asta daca ne uitam la lista de jucatori indisponibili ai oaspetilor, lista pe care se afla inclusiv Hradecky, rezerva sa pe post, acest Grill, fiind un portar foarte slab, care nu isi ajuta echipa.

Insa, chiar si asa, nu merg pe rezultat final in acest meci, ci pe un meci cu goluri marcate de ambele formatii, Monchengladbach venind dupa o runda in care a condus 2:0 pe terenul lui Leipzig, ajungand sa sfarseasca invinsa, scor 3:2, cu un gol contestat, ultimul.

De cealalta parte, Leverkusen a pierdut la randul ei in etapa trecuta, 2:1, acasa cu Freiburg, ultimele 3 intalniri directe fiind de asemenea GG, chiar GG3+.
Monchengladbach – Leverkusen
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu, Da
Cota: 
1.58 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: