Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri 23.05.2020

Scris de Bmg22/05/2020

Avem derby de mare calitate sambata in Bundesliga, intre Borussia Monchengladbach si Bayer Leverkusen. Tu ce ai pariat? Sa stii ca la case de pariuri echipa gazda porneste usor cu prima sansa.

Citeste mai jos analiza mea, vezi ce am pariat si spuneti parerea in sectiunea de comentarii. Partida este programata cu incepere de la ora 16.30.

Monchengladbach-Leverkusen-23052020-cote1. Monchengladbach

Borussia a facut pana acum un sezon foarte bun si o gasim pe locul trei in Bundesliga. Pare greu de crezut sa se bata la titlu, dar distanta fata de lider este de doar sase puncte. Runda trecuta a castigat o deplasare grea, la Frankfurt (3-1). Ultimele patru meciuri disputate de ea au fost GG & 3+. Este o trupa spectaculoasa.

1.62 este cota la Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri.

Alassane Plea este cel mai important om din atac, cu noua goluri si sapte pase decisive in acest sezon. Ca si probleme de efectiv, trebuie remarcate absentele lui Johnson si Zakaria, ambii accidentati.

2. Leverkusen

Nici Bayer nu arata rau in acest sezon si se claseaza pe locul cinci in Bundesliga. Este la doar un punct de Top 4 si tinteste una dintre pozitiile de Liga Campionilor. De precizat ca are o serie excelenta de rezultate, cu patru victorii in ultimele patru jocuri oficiale. A aratat excelent dupa pauza, facand scor pe terenul lui Werder Bremen (4-1). Ultimele 4 meciuri au fost toate 4+.

2.24 este cota la Peste 3.5 goluri.

Interesant ca la cei 20 de ani, Havertz are deja trei pase de gol date impotriva lui Gladbach. Lipsesc doi oameni importanti, L. Bender si Volland.

3. Intalniri directe

Intre 1994 si 2010, Leverkusen a avut o serie de 26 meciuri fara infrangere contra lui Gladbach. S-a mai schimbat treaba intre timp si Borussia a castigat anterioarele trei dispute, in tur fiind 2-1.

4. Monchengladbach – Leverkusen echipe probabile

Monchengladbach (4-2-3-1): Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Strobl, Neuhaus – Herrmann, Embolo, Thuram – Plea.
Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky – Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven – Aranguiz, Demirbay – Bellarabi, Amiri, Diaby – Havertz.

5. Monchengladbach – Leverkusen cote pariuri

Monchengladbach Leverkusen Cote Pariuri

6. Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri

Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri

Eu consider ca aici spectacolul este garantat si avem doua echipe care nu se pot multumi cu remiza. Este un asa-zis meci de sase puncte si abordarile vor fi ofensive. O sa pariez un GG&3+ pe o cota la Superbet care inca nu a scazut ca la restul caselor.

Borussia este o forta acasa, este usor favorita si mai bine cotata. Pare imposibil sa nu marcheze. Trece de doua reusite in medie acasa si de un gol incasat pe meci. Bayer traverseaza o forma buna si s-a vazut asta etapa trecuta. Se apropie si ea de doua reusite in medie pe deplasare.

Ultimele patru meciuri de campionat pentru Gladbach au fost GG&3+.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Monchengladbach – Leverkusen
Pronostic: 
GG & 3+
Cota: 
1.75 @

Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri

Monchengladbach si Leverkusen sunt in lupta directa pentru un loc de Champions League si este clar ca ambele echipe vor aborda cu multa prudenta acest joc. Consider ca sunt sanse mari sa avem scor alb la pauza sau cel mult un gol marcat in prima repriza. De regula Monchengladbach pune mai multa presiune oe adversar in repriza secunda, deci acum vor aparea si golurile. Mai mult decat atat, jucatorii nu sunt 100% din punct de vedere fizic si tot in repriza secunda va aparea si oboseala, deci si greselile. Rezultatul de egalitate nu avantajeaza nicio echipa, motiv pentru care ma astept la un final incandescent si…. mai multe goluri in repriza a doua!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Monchengladbach – Leverkusen
Pronostic: 
Repriza cu cele mai multe goluri: Repriza a doua
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: