Monchengladbach – Wolfsburg ponturi pariuri 17.10.2020

Scris de Red17/10/2020

Este o confruntare intre 2 formatii care sunt macinate de accidentari si sincer este destul de greu de spus cine va reusi sa se impuna. De aceea aleg sa merg pe goluri si cred ca am gasit intervalul potrivit. Partida va incepe sambata seara la ora 21:30 pe stadionul Borussia-Park din Monchengladbach.

⚽ 1. Monchengladbach

Incepuse foarte slab acest sezon fiindca in prima runda a pierdut cu 3-0 in deplasarea de la Dortmund, apoi a urmat remiza cu Union Berlin, 1-1 pe teren propriu, pentru ca in ultima runda sa castige cu 3-1 in deplasarea de la Koln.

In acest moment este abia pe locul 11 si nu cred ca este prea multumitor, avand numai 4 puncte. A marcat 4 goluri si a primit 5.

Benes, C. Kramer, V. Lazaro, A. Poulsen, R. Reitz, J. Villalba si D. Zakaria sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

Monchengladbach-Wolfsburg-17102020-cote

⚽ 2. Wolfsburg

A inceput foarte slab acest sezon de Bundesliga chiar daca dupa primele 3 runde este neinvinsa, nici nu are vreo victorie si este abia pe locul 15 cu 3 puncte. A marcat un gol si a primit tot unul.

A inceput cu un 0-0 pe teren propriu cu Leverkusen, apoi a remizat 1-1 in deplasarea de la Freiburg, pentru ca in final sa faca 0-0 pe teren propriu cu Augsburg.

Bruma, J. Victor, K. Mbabu, P. Otavio si M. Pongracic sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, M. Phillip, R. Steffen, W. Weghorst si William sunt incerti.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de foarte multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri destul de spectaculoase. Ultima data au jucat in luna iunie atunci cand Monchengladbach s-a impus cu 3-0 pe teren propriu.

⚽ 4. Monchengladbach – Wolfsburg echipe probabile

Monchengladbach (4-2-3-1): Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Neuhaus, Wendt – Thuram, Stindl, Hofmann – Plea.

Wolfsburg (4-3-3): Casteels – Roussillon, Lacroix, Brooks, Baku – Schlager, Guilavogui, Arnold – Brekalo, Weghorst, Mehmedi.

⚽ 5. Monchengladbach – Wolfsburg cote pariuri

Monchengladbach Wolfsburg Cote Pariuri

⚽ 6. Monchengladbach – Wolfsburg ponturi pariuri

Monchengladbach – Wolfsburg ponturi pariuri

Cele 2 formatii sunt decimate de accidentari si cred ca acest lucru va conta destul de mult in desfasurarea jocului si consider ca nu va fi un joc prea spectaculos.
Wolfsburg este o echipa care se bazeaza in primul rand pe aparare, lucru ce se poate observa si prin faptul ca in 3 meciuri a marcat un singur gol si a primit tot unul.
Monchengladbach este o formatie mai ofensiva insa nu cred ca in aceasta partida se vor inscrie mai mult de 3 goluri, dar unul sunt sanse foarte mari sa se marcheze.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Monchengladbach – Wolfsburg
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: